Når den nye sæson af 'Vild med dans' får premiere til efteråret, er det med en stor ændring.

For første gang vil seerne nemlig kunne se to af samme køn glide hen over dansegulvet sammen.

Det skriver ugebladet HER&NU.

Efter fem års pause fra programmet vender den populære danser og musicalstjerne Silas Holst tilbage i underholdningsprogrammet - og hans partner på dansegulvet bliver skuespilleren Jakob Fauerby.

ARKIVFOTO af Silas Holst.
ARKIVFOTO af Silas Holst. Foto: LINDA KASTRUP
Vis mere

Han er mest kendt for at være en del af den satriske gruppe PLATT-FORM sammen med Laus Hørbye og Mille Lehfeldt, og derudover har han blandt andet haft roller i filmen 'Klassefesten 3' og tv-serien 'Rita'.

Til ugebladet fortæller Silas Holst, at han håber, seerne kan lide det nye tiltag - ligesom han er stolt over, at TV 2 og Mastiff, som er produktionsselskabet bag programmet, har gjort det muligt for to af samme køn at danse sammen i programmet.

Hvordan det i praksis skal fungere på dansegulvet, når de to mænd skal finde ud af, hvem der blandt andet skal føre, det er endnu ikke helt på plads.

»Jeg har ikke gjort mig så mange tanker endnu angående, hvordan vi knækker koden med hensyn til at føre og blive ført. For jeg har ikke mødt Jakob og tænker, at det er noget af det sjove at skulle finde frem til i træningslokalet. Det er det, jeg har savnet mest ved 'Vild med dans' - at skulle være kreativ i et træningslokale. Og skabe tingene i nuet,« siger Silas Holst til HER&NU.