Lyt til artiklen

Så har folkene bag TV 2s store familiejulekalender igen haft sjov med at lave tekster på et skilt i baggrunden.

Du husker måske den såkaldte 'Fissehårs'-sag fra 2015, hvor man i et afsnit af julekalenderen 'Juleønsket' pludselig kunne se ordene 'fissehår' og 'skyd mig' stå skrevet på et menukort bag hovedpersonen Rafi.

Denne gang er det mere uskyldigt og drejer sig mere om skjulte hilsner fra de medvirkende.

I fjerde afsnit af 'Tinka og sjælens spejl' besøger Tinka og hendes menneskeven Lasse et kollegie.

Albert Rosin spiller endnu engang Tinkas ven Lasse.
Albert Rosin spiller endnu engang Tinkas ven Lasse.
Vis mere

Her leder de efter en person, der kan lede dem på sporet af Tinkas ukendte søskende, og da de kigger op på tavlen over kollegiets beboere, vil den opmærksomme seer bemærke, at der bor flere velkendte navne i bygningen:

Christian Tofdrip bor for eksempel på førstesal i lejlighed 39 og henviser til skuespiller Christian Tafdrup, der i 'Tinka' spiller den onde prins Fileas.

I lejlighed 37 bor Josephine C. Øjberg, der henviser til Tinka-skuespiller Josephine Højbjerg, ligesom man i lejlighed nummer 35 finder Albert Rårsin Årson – altså Albert Rosin, der spiller Lasse-karakteren.

I lejlgihed nummer 25 bor Hadi Ka-Godt – altså skuespiller Hadi Ka-Koush, der spiller nissen Skir, og i lejlighed 15 bor Elle Hillingeå – altså Ellen Hillingsø, der spiller den onde halv-trold Ingi.

Faktisk henviser stort set alle navne på kollegielisten til folk, der har været med til at lave 'Tinka og sjælens spejl'.

Manuskriptforfatter Emil Millang står eksempelvis som Emil M, kostumier Emilia Aatoft står som E. Aatoft, og selv en runner ved navn Rudi Lee Sørensen er med under navnet 'Rudi Lee'.

Har du spottet flere skjulte hilsner? Så skriv til journalist Kristian Dam Nygaard på krdn@bt.dk.

Herunder kan du høre seneste afsnit af B.T.s podcast 'Det vi taler om':