Hvad skete der lige der?

I fredagens udgave af 'Forræder' blev det for alvor mystisk, da man pludselig kunne se Pernille Højmark to steder i samme billede. Nu beklager TV 2 og forklarer samtidig, hvad der er gået galt.

TV 2 sender for tiden sæson to af deres populære underholdningsprogram 'Forræder', hvor en række kendte deltagere skal gætte, hvem af hinanden der er til at stole på.

I afsnit to, der blev sendt i fredags, sidder deltagerne på et tidspunkt og taler i en af opholdsstuerne på slottet.

Pernille Højmark er en af de kendte deltagere i 'Forræder'.
Pernille Højmark er en af de kendte deltagere i 'Forræder'. Foto: TV 2 / Blu
Vis mere

Det er cirka 16 minutter inde i afsnittet, og her sker det utrolige så.

I højre side af billedet sidder Pernille Højmark med ryggen til ved siden af Bjarne Henriksen. 

I venstre side kommer hun samtidig gående ind i rummet, og derfor kan man altså se Pernille Højmark to gange i samme billede.

Flere undrer sig.

Pernille Højmark kan både ses stående til venstre og siddende til højre.
Pernille Højmark kan både ses stående til venstre og siddende til højre. Foto: Screenshot fra TV 2 Play - med tilladelse fra TV 2
Vis mere

Radiovært Mathias Helt har blandt andet delt klippet på sin TikTok-profil, hvor han udbryder:

»Kender I det, når man sidder og ser afsnit to af 'Forræder' og lige pludselig eksploderer ens hjerne, fordi der åbenbart findes to af Pernille Højmark! Hvad fanden foregår der?«

På Instagram har Anders Hemmingsen også delt det mystiske optrin i en 'story' med sine 1,3 million følgere, og nu kommer TV 2 så med en forklaring.

»Der er tale om en såkaldt 'afmaskningsfejl, hvor man har brugt et andet billede til at dække over en fotograf i billedet,« lydet det fra redaktør på 'Forræder', Thomas Richardt Strøbech.

Han fortsætter:

»Det kunne man have gjort på flere måder, men her er der simpelthen sket en beklagelig og meget uheldig fejl i klipningen, hvor Pernille Højmark kommer til at optræde to gange i samme billede.«

Thomas Richardt Strøbech tilføjer:

»Den fejl havde vi helst været foruden, og derfor bliver klippet ændret i den version, man fremadrettet kan se på TV 2 Play.«

De medvirkende bliver altid dybt engageret i deres 'Forræder'-deltagelse. 

Her kan du læse et interview med deltageren, der blev stemt ud i fredags og efterfølgende kaldte oplevelsen for 'psykisk tortur'.

Her kan du læse B.T.s anmeldelse af 'Forræder'.