TV 2 vil i de kommende uger skrue op for underholdningen hjemme i stuerne.

Men for at gøre plads til familieunderholdning og gode film på fladen må kanalen for en stund skrotte dele af deres sportsdækning.

Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse, hvori det således lyder, at TV 2 Sport X midlertidigt kommer til at være en filmkanal.

»Vi er i en situation, hvor sportsverdenen ligger i dvale.«

»På TV 2 Sport kan vi levere meget flotte og markante danske sportshøjdepunkter, og på TV 2 SPORT X har vi nu fået mulighed for at levere et alternativt tilbud i form af gode film, som forhåbentlig kan give mulighed for underholdning og adspredelse hos de mange mennesker, der lige nu går hjemme,« fortæller plan- og publiceringschef Mette Rysø Johansen i pressemeddelelse.

Forhåbningen er, at udskiftningen af sport med underholdning kan få den hverdag, som danskerne står overfor her midt i coronakrisen, til at glide lidt lettere.

TV 2 Sport X gik i luften for ganske nylig og kan ses på TV 2 Play samt hos en række tv-distributører.

Men i stedet for sport vil seere den kommende tid få adgang til 16 timers daglig underholdning.

Mere end 100 film vil blive vist på kanalen - heriblandt ’Klovn Forever’, folkekomedie-trilogien ’Alle for én’ og  ’Alle for to’ og ’Alle for tre’. Desuden vil udenlandske titler som ’Atomic Blonde’ rulle over skærmen.

Det er ikke kun hos TV 2 Sport X, det normale indhold kommer til at vige pladsen for underholdning.

Også på TV 2 Zulu og TV 2 Charlie vil der blive sendt ekstra meget underholdning i disse dage.

På sidstnævnte kanal vil alle otte af de originale ’Far til fire’-film blive vist, mens der på TV 2 Zulu vil blive vist animationsfilm hver eftermiddag - blandt andre ’Garfield’, ’Den bestøvlede kat’ ’Sådan træner du din drage’, ’Shrek’ og ’Madagaskar’.