Der bliver kamp om taletiden for 'Vild med dans'-dommerne, når den nye sæson får premiere 2. oktober.

Britt Bendixen, der ikke var med sidste år på grund af en hjerteoperation, gør nemlig comeback, hvilket betyder, at der for første gang i programmets historie kommer til at sidde fem dommere i panelet.

Marianne Eihilt, der vikarierede for Britt Bendixen sidste år, er nemlig også med igen, afslører TV 2, så dommerholdet kommer til at bestå af førnævnte og den sædvanlige trio Anne Laxholm, Nikolaj Hübbe og Jens Werner.

Underholdningsredaktør på TV 2 Thomas Richardt Strøbech udtaler i en pressemeddelelse, at de er glade for 'ikke at skulle sende nogen hjem', og 'at det er i programmets ånd at dække op til én mere'.

Dommerholdet 2020.
Dommerholdet 2020. Foto: TV2
Vis mere

Corona-korrekt tilføjer han, at dommerne selvfølgelig kommer til at sidde med afstand.

Thomas Richardt Strøbech mener også, at en ekstra dommer betyder, at konkurrencen tilføjes et ekstra lag 'uforudsigelighed og spænding', ligesom de professionelle dansere skulle være meget begejstrede over nyheden.

Da B.T. talte med Britt Bendixen i august, ventede hun stadig på svar fra TV 2. Hun fortalte, at hun har det godt igen, og at hun allerede under sidste års 'Vild med dans' begyndte at føle sig klar til et comeback.

»Nogen bliver deprimerede efter sådan en operation. Nogen kan få dødsangst. Ingen af delene har jeg haft. Hverken før eller efter. Og det er jeg dybt taknemmelig for,« fortalte hun og forklarede, at TV 2 altså holdt hende hen i spænding, om hun skulle være med igen.

Britt Bendixen er tilbage i 'Vild med dans'.
Britt Bendixen er tilbage i 'Vild med dans'.
Vis mere

»Det er jo udsat en måned, så det starter først til oktober. Men som det er blevet en tradition, holder direktionen og produktionen bag både publikum og dem, der skal ansættes, hen i spænding. Så jeg har endnu ikke hørt noget.«

Britt Bendixens vikar Marianne Eihilt fortalte i januar, at hun ikke kendte til TV 2's dommerplaner for 2020.

»Jeg ved ikke, hvad de (TV 2, red.) ønsker, og jeg tænker faktisk ikke så meget over det. Det kan være med eller uden mig. Måske er det slut for nu. Jeg har en formodning om det, men der er jo lang tid endnu,« sagde hun til B.T..

Dengang spurgte B.T. Marianne Eihilt, hvad hun ville sige til indførelsen af en femte dommer. Hun var skeptisk:

»Jeg har da tænkt det. Men måske vil det blive lidt for meget. Der er i forvejen ikke meget taletid, og min opgave var at begrænse mig, da jeg altid har meget på hjerte. Så jeg tror ikke, de overvejer fem dommere. Jeg tænker, at de fortsætter med fire.«

Marianne Eihilt blev klogere, Britt Bendixen er tilbage, og nu må tiden så vise, om de fem dommere kommer til at tale i munden på hinanden.

De 12 'nydansere' og deres professionelle dansepartnere til den 17. sæson af 'Vild med dans' er allerede blevet præsenteret og kommer i år til at bestå af:

- Hilda Heick og Michael Olesen

- Sara Bro og Morten Kjeldgaard

- Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen

- Albert Rosin Harson og Jenna Bagge

- Wafande og Mie Moltke

- Janus Nabil og Karina Frimodt

- Vicky Knudsen og Martin Reichardt

- Emilie Sindlev og Mads Vad

- Faustix og Asta Björk

- Lars Krogh Jeppesen og Malene Østergaard

- Kristian Bech og Mille Funk

- Nukâka Coster-Waldau og Silas Holst