Du kan godt forberede dig på at få våde øjne, hvis du næste år går i biografen for at se 'Toy Story 4'.

65-årige Tim Allen, der lægger stemme til den ukuelige astronaut Buzz Lightyear, var forleden forbi det amerikanske talkshow 'The Tonight Show' for blandt andet at tale om filmen, og her fortalte han værten Jimmy Fallon om det fantastiske manuskript:

»Jeg læste det op, og så blev jeg nødt til at dreje rundt fra min højtlæsning i studiet, så rørende var det.«

Skuespillerne må ikke afsløre slutningen, men det havde altså tvunget Allen til at vende sine medspillere ryggen for ikke at vise, at han var rørt til tårer.

Tim Allen var rørt til tåre over de sidste scener i Toy Story 4.
Tim Allen var rørt til tåre over de sidste scener i Toy Story 4. Foto: VALERIE MACON
Vis mere

Den fjerde film om Buzz Lightyear og Woody er sat til at have premiere 21. juni 2019, og til dem, der ikke kan vente, løfter Allen sløret for enkelte detaljer.

Tim Allen kunne som gæst i talkshowet 'The Tonight Show' fortælle vært Jimmy Fallon, at manuskriptforfatterne havde været ret geniale, og at der også ville blive introduceret sjove, nye legetøj sammen med de gamle kendisser.

På holdet af skuespillere, som lægger stemme til legetøjet, er også megastjernen Tom Hanks. Han har igennem alle filmene indtalt Woodys stemme.

Han havde også problemer i løbet af de sidste dages indspilning og ønskede bare, at han kunne have gjort det færdigt udelukkende med ryggen til sine kollegaer. Ligesom Allen var han også rørt over slutningen.

»'Toy Story' (4, red.) får en effektfuld slutning … Da jeg indså, hvad de havde tænkt sig, vidste jeg, at det her er et historisk øjeblik,« siger han ifølge pressemeddelelsen fra Disney Pixar.

Den første af filmene havde premiere i 1995, så den fjerde i rækken rammer biograferne over 20 år efter, at verden første gang blev introduceret for det talende legetøj.

Allen og Hanks har fået selskab af en anden stor berømthed i denne film. Keanu Reeves er nemlig også en del af ensemblet, blev det afsløret i 'The Tonight Show'.

Hans karakter kommer til at minde om Buzz Lightyear, men mere kunne der ikke siges om den sag.

Keanu Reeves lægger stemme til en ny karakter i Toy Story 4.
Keanu Reeves lægger stemme til en ny karakter i Toy Story 4. Foto: PAUL BUCK
Vis mere

Under interviewet med Fallon gør Allen grin med, at Tom Hanks får mange fordele på grund af sit navn. Hans replikker er længere, Woody er et større legetøj, og ude i byen er det ham, folk genkender.

Hele snakken er også vakt til live igen, da Disney Pixar sendte en teaser-trailer på gaden 12. november.

Her ses mange af de kendte figurer, Woody, Buzz, Jessie og Mr. Potato Head blandt andet holde hinanden i hånden, mens 'kameraet' svæver forbi dem.

Siden offentliggørelsen har videoen haft over 12 millioner visninger.

I det hele taget tegner 2019 som et godt år for de animerede film. Ud over 'Toy Story 4' kommer der også en toer til kæmpesuccesen 'Frost'.

Til de mange fans, som elsker Frost, Elsa, Anna og Olaf, er der en del ventetid, inden man kan købe sin biografbillet.

Den er nemlig først i biograferne om cirka et år. Den har premiere 27. november i 2019.

Filmelskere kan desuden se frem til en ny live-action 'Mulan'-film, en 'Vilde Rolf 2', en live-action udgave af 'Løvernes konge' og 'Dumbo'.