19 år efter at det sidste afsnit af den populære amerikanske ungdomsserie 'Beverly Hills 90210' rullede over tv-skærmene, er der nu godt nyt til fansene.

»Vi laver en ny sæson af '90210',« sagde skuespilleren Tori Spelling forleden, da hun gæstede det amerikanske tv-show Access.

Men det bliver også en helt ny måde at lave serien på, fortalte Spelling samtidig. Tori Spelling er kendt som Donna i serien og datter af seriens producer, Aaron Spelling.

De nye afsnit vil nemlig både indeholde klip fra de gamle afsnit - og nye optagelser med skuespillerne, skriver britiske The Sun.

Beverly Hills 90210-castet som de så ud i 90'erne. Vis mere

I december antydede Tori Spelling også, at der var noget undervejs - men dengang bekræftede hun det ikke endegyldigt.

De fleste af skuespillerne fra dengang kommer til at medvirke i den nye serie, siger Tori Spelling.

Luke Perry, der spiller Dylan i serien, medvirker i øjeblikket i Netflix-serien 'Riverdale', men også han vil ifølge Tori Selling forsøge at få tid til at være med i så mange afsnit, som han overhovedet kan.

Det er til gengæld ikke helt sikkert, om Shannen Doherty, der spiller Brenda i serien, kan medvirke. Hun har i de senere år kæmpet mod kræft.

'Beverly Hills 90210' blev optaget fra 1990 til 2000 og fulgte en stribe venner i et af de mest fashionable postdistrikter i USA, 90210, der ligger i Californien.

Serien tog fat på typiske ungdomsproblemer som homofobi, narkomisbrug, selvmord, alkoholisme og spiseforstyrrelser.

Det er endnu uvist, hvornår optagelserne begynder - men det bliver formentlig til sommer.

Det er heller ikke endeligt afgjort, hvilke tv-stationer eller streamingtjenester, der vil købe serien..