At komikeren Ricky Gervais benyttede sin værtstjans på Golden Globes til at slagte diverse kendisser, der var mødt op, var ikke synderligt overraskende.

Og her dagen derpå flyder de sociale medier da også over med kommentarer til de jokes, som den britiske komiker leverede natten til mandag dansk tid.

Der er dog en anden person, der har overtaget en del af opmærksomheden. Og det er ingen andre end Tom Hanks.

Den 63-årige skuespiller formåede nemlig at levere stribevis af finurlige ansigtsreaktioner, da Ricky Gervais smed sine kontroversielle punchlines.

Punchlines, som blandt andet inkluderede hentydninger omkring, at sexkrænkeren Jeffrey Epstein ikke begik selvmord.

Og punchlines, som hængte Leonardo DiCaprio og hans hang til yngre kvinder ud.

Og altså punchlines, som efterlod Tom Hanks med åben mund og polypper.

Du kan se hans reaktion herunder (artiklen fortsætter under opslagene):

Tom Hanks modtog i øvrigt 'Cecil B. DeMille'-prisen ved Golden Globes.

Han fik prisen af Hollywood Foreign Press Association for sin langvarende betydning for filmindustrien og var så rørt, da han tog modtog prisen, at han måtte holde en pause, inden han kunne give sin takketale. Det skriver CNN.

»En mand er velsignet, når han har sin familie siddende foran sig på den her måde. En kone, der er fantastisk på alle måder, og som har lært mig, hvad kærlighed er,« sagde han blandt andet i talen.

»Fem børn, der er modigere, stærkere og klogere end deres gamle far,« fortsatte han, før han gav sin forkølelse skylden for den rystende stemme.

»Jeg lover, at det er forkølelsen. Jeg er ikke i nærheden af at være så følelsesladet derhjemme,« jokede han.

Tom Hanks har i øvrigt vundet en Golden Globe hele otte gange.

I år var han nomineret i kategorien 'Bedste mandlige birolle' for sin præstation i 'A Beautiful Day in the Neighborhood', men han vandt ikke.

Tidligere kendisser, der har modtaget 'Cecil B. DeMille'-prisen, inkluderer Oprah Winfrey, Barbra Streisand, Denzel Washington, Sidney Poitier, George Clooney, Martin Scorsese, Meryl Streep og Steven Spielberg.