»Det var først, da de smed 'Hip Hurra' på, at det gik op for mig, hvad de ville,« griner Martin Jensen.

Som man så i årets sidste audition-program, fik 'X Factor'-dommeren noget af en overraskelse, da hans 'bonusfar' Ib pludselig stod foran dommerpanelet for at deltage i konkurrencen.

Martin Jensen fortæller, at hans bonusfar, der er hans mors mand, både har talent for at synge og spille skuespil, så derfor kunne han i første omgang ikke finde ud af, om det var for sjov eller ej.

»Jeg har jo set ham optræde mange gange, da jeg boede hjemme, så jeg var reelt bange for, om han mente det alvorligt. Jeg tænkte, nej, nej nej, det mener du kraftedeme ikke,« fortæller Martin Jensen med et grin.

Martin Jensen.
Martin Jensen.
Vis mere

Men det var bare en joke.

Martin Jensen fyldte 30 år på dagen, hvor de filmede det sidste audition-program, og derfor stillede bonusfar-Ib op til auditionrunden udelukkende for at lave fis med Martin Jensen.

»Han havde øvet sig i to dage på at synge falsk og gå i stå midt i sangen,« forklarer Martin Jensen, der erkender, at hans familie tog røven på ham.

»Er du sindssyg, jeg havde ingen idé om det.«

Martin Jensens familie.
Martin Jensens familie. Foto: TV2
Vis mere

Det var først, da bonusfaderen som nævnt gik i stå midt i sin optræden og herefter begyndte at synge Tommy Seebachs fødselsdagssang 'Hip hurra, det' min fødselsdag', at tiøren faldt.

Herefter væltede det ind med familiemedlemmer og venner i studiet, som efterfølgende blev hængende for at feste videre med Martin Jensen efter optagelserne.

»Så tog vi ud og spiste noget mad og fejrede det der,« fortæller Martin Jensen og tilføjer, at han til at starte med var lidt nede over, at 'X Factor'-produktionen for andet år i træk havde lagt en audition på hans fødselsdag.

»Jeg ved ikke, hvorfor auditions altid skal lægges oven i min fødselsdag. Jeg spurgte faktisk i år, om de ikke kunne rykke det en dag. Jeg havde ikke lyst til at sidde og lave tv på min 30-årsfødselsdag. Men nej, lokalerne var booket, så der var ikke noget at gøre,« fortæller han og kan i dag så glæde sig over, at det alligevel endte med at blive en festlig fødselsdag.

Dommerne efter overraskelsen.
Dommerne efter overraskelsen. Foto: TV2
Vis mere

Andre læser også