25-årige Dillon Passage er blevet anholdt for spritkørsel i Texas i weekenden og er sat bag lås og slå i Travis County Jail.

Han blev stoppet af politiet søndag morgen klokken 6.35 og klarede ikke betjentenes alkoholtest, så han blev iført håndjern og ført til detentionen, hvor han nu sidder mod en kaution på 3.000 dollar.

Det skriver People.

Dillon Passage har en central rolle i Netflix' opsigtsvækkende og kontroversielle serie Tiger King', idet han er gift med hovedpersonen, Joe Exotic, og bor sammen med ham i Greater Wynnewood Exotic Animal Park i Oklahoma.

Efterfølgende er Joe Exotic blevet idømt 22 års fængsel i Texas for at bestille et lejemord på sin nemesis Carol Baskins, og Passage opholder sig i staten, hvor han hjælper parrets advokater med at skabe opmærksomhed om en kampagne for at få Joe Exotic benådet af den siddende, men nu snart afgående præsident, Donald Trump.

De blev gift i december 2017, blot måneder efter at Exotics foregående ægtemand, 23-årige Travis Maldonado, på tragisk vis skød sig selv ved et uheld.

Dødsfaldet er med i den kontroversielle 'Tiger King'-serie.

Dillon Passager har fortalt åbent om sine problemer med alkohol og stoffer, der startede tidligt i livet. Lørdag aften lagde han ifølge People en story op til sine knap 130.000 følgere på Instagram, hvor han tilsyneladende festede og drak alkohol.