»Nogle gange ville jeg ønske, jeg slet ikke havde fået dem lavet.«

Sådan siger Natasja, der er tidligere side-9-pige og erotisk model, og en af de håbefulde deltagere i programmet 'Mit plastikmareridt'.

Hun fik lavet bryster for første gang i 2009 af kosmetiske årsager, fordi hun havde ammet sin datter. Fire år senere fik ønsket om større bryster hende til at lægge sig under kniven igen, men denne gang gik det galt, fortæller hun i programmet.

Hendes venstre bryst var fint, men det højre hang, og gjorde desuden meget ondt.

Natasja fortryder, at hun fik sine bryster lavet, og vil gerne have kirurgerne til at rette op på fejlene. (Foto: TV3)
Natasja fortryder, at hun fik sine bryster lavet, og vil gerne have kirurgerne til at rette op på fejlene. (Foto: TV3)
Vis mere

»Efter et halvt år havde jeg så mange smerter, at jeg måtte til scanning på et offentligt sygehus. Her sagde de, at højre implantat var som en knust appelsin,« siger Natasja til kirurgerne Jens Jørgen Elberg og Marie Louise von Sperling.

I dag har hun fortsat stærke smerter, og har problemer med at passe sit arbejde som tjener. Hun føler desuden, at hun er blevet et andet menneske, fordi hun er mindre udadvendt, og ikke længere har lyst til at få taget erotiske billeder.

Jens Jørgen Elberg og Marie Louise von Sperling skal tage stilling til, om Natasja skal have hjælp med sine bryster. Det sker i konkurrence med Lone, som også er ked af sine bryster, og Mette, som føler sig skamferet efter en operatin af sine øjenlåg.

Du kan møde alle tre kvinder - og se om de får hjælp af kirurgerne - tirsdag aften kl. 21 på TV3.