Morgenfester efter vilde byture med stoffer, drinks og grænseoverskridende adfærd over for unge kvinder fra ældre mænd.

Kvindernes historier er alle enslydende.

Indflydelsesrige mænd i det danske natteliv skulle ifølge ti kvinder have forgrebet sig på dem, da de gik i byen mellem år 2012 til 2019.

Det fortæller de om i en ny dokumentar på TV 2.

I 'Misbrugt i nattelivet' fortæller kvinderne om seksuelle overgreb, voldtægter og at blive filmet, mens de indgår i seksuelle relationer.

Der nævnes af de medvirkende, at der er tale om prominente klubber i København.

B.T. har i den forbindelse kontaktet flere af de kendte ejere af klubberne i hovedstaden.

Overgrebene skulle være foregået igennem flere år.
Overgrebene skulle være foregået igennem flere år. Foto: Sisse Stroyer
Vis mere

Casper Christensen, der har stået bag klubber som At Dolores, Sunday, Chateau Motel  og Klub Bisou, fortæller til B.T., at han ikke har været bekendt med de oplevelser, der nævnes i dokumentaren.

»Jeg har kun læst om det, jeg har endnu ikke set dokumentaren, men det lyder da helt forfærdeligt.«

Har du hørt om de her episoder på nogle af de klubber, du har været involveret i?

»Nej, jeg har ikke hørt om det eller haft kendskab til nogen episoder. Men natklubber er virkelig det Vilde Vesten. Det var også derfor, jeg endte med at trække mig. Folk var for fulde.«

Casper Christensen solgte i 2019 sine andele i de klubber, han var medejer af.

Han var dog i branchen i de år, som kvinderne i dokumentaren omtaler, og han vil heller ikke sige, at der med sikkerhed aldrig er foregået noget på hans klubber.

»Jeg skal ikke kunne sige 100 procent, at det ikke er foregået på de klubber, jeg har været en del af, men det er ikke noget, jeg har stiftet bekendtskab med. Hverken i form af anmeldelser eller nogen, der skulle have pralet med det.«

Selvom Casper Christensen var involveret i store dele af natklubberne som kreativ direktør og medejer, vil han alligevel selv mene, at hans egentlige ageren var en anden.

»I virkeligheden var jeg jo egentlig mest på de steder sammen med min nuværende hustru, hvor det var os, der var fulde. Men dermed ikke sagt, at det er 100 procent sikkert, at det ikke er foregået.«

B.T. har også været i kontakt med Remee Jackman, der har været og er medejer i klubber som Arch og Museo.

Han har i skrivende stund ikke ønsket at kommentere dokumentaren.

På samme måde har B.T. kontaktet Patrick Peitzsch, der ikke har 'nogen kommentarer' til dokumentaren.

Patrick Peitzsch har været medejer og promoter i klubberne HIVE, Dorsia, Sunday, Panama og LALA.

43 andre kvinder optræder i dokumentarserien og bekræfter, der eksisterede en 'grænseoverskridende kultur' i det københavnske klubmiljø.

Ifølge tre af kvinderne i dokumentaren er de blevet voldtaget, ifølge tre andre kvinder er de blevet udsat for andre former for seksuelle overgreb. To kvinder har fået delt videoer, hvor de har sex med en 'klubkonge' på Snapchat uden samtykke.

Ingen af de omtalte 'klubkonger' har ønsket at stille op til interview i dokumentarserien. Deres navne fremgår ikke af programmet.

Københavns Politi har heller ikke ønsket at medvirke i dokumentaren og svare på spørgsmål om overgreb og krænkelser i det københavnske natteliv.