Den kendte stuntmand og udbryderkonge Jonathan Goodwin har nu givet sit første livstegn, siden han i sidste uge blev hastet på hospitalet efter at være blevet knust mellem to biler.

Det fejlslagne stunt, som blev lavet i forbindelse med tv-programmet America's Got Talent: Extreme', endte på tragisk vis med, at tv-deltageren faldt flere meter ned på jorden, hvor han landede med hovedet først.

Kilder på produktionen, der overværede den forfærdelige ulykke, fortæller til TMZ, at man troede, at tv-deltageren var død. Men nu har han altså opdateret sin Instagram-profil med et billede, hvor han ligger forslået i en hospitalsseng med armen i gips.

'For et par dage siden tog mit liv en kæmpe drejning,' skriver 41-årige Jonathan Goodwin i opslaget, hvor han glæder sig over, at han altid har været venlig, støttende og betænksom.

Han mener nemlig, at det er al den gode energi, han har spredt igennem sit liv, der nu er kommet tilbage og har reddet ham.

'Tak til alle, der har rakt ud og sendt deres kærlighed og støtte. Det har bogstaveligt talt reddet mit liv,' skriver stuntmanden, der sender den største tak til sin forlovede, den 47-årige 'Sherlock'-skuespiller Amanda Abbington, som han for få uger siden offentligt bekræftede forholdet til.

Ulykken skete torsdag i sidste uge, da han øvede sig i et halsbrækkende stunt forud for sin planlagte deltagelse i 'America's Got Talent: Extreme'. Her var planen, at han skulle lade sig falde godt 20 meter, mens han forsøgte at komme ud af en spændetrøje.

Undervejs i faldet var det meningen, at han skulle undvige to biler, der skulle svinge mod ham som penduler, inden han landede på en kæmpe luftpude under bilerne.

Men noget gik galt under det 20 meter lange frie fald, og Jonathan Goodwin var nøjagtig mellem de to biler, da de ramte hinanden, knuste stuntmanden imellem sig og brød i brand.

Kollisionen betød, at Jonathan Goodwin blev slået ud af kurs og landede på jorden ved siden af luftpuden med hovedet først.

'America's Got Talent: Extreme' er en videreudvikling af det populære talentshow 'America's Got Talent', hvor deltagerne i denne version udelukkende vil optræde med ekstreme shows og halsbrækkende stunts. Efter ulykken er optagelserne til programmet sat på pause på ubestemt tid.

I 2020 deltog Jonathan Goodwin i den originale udgave af 'America's Got Talent', hvor han nåede til semifinalen ved blandt andet at sætte ild til sig selv, mens han brød ud af et sæt håndjern.

41-årige Jonathan Goodwin.
41-årige Jonathan Goodwin. Foto: PR foto
Vis mere

Tidligere har han nået finalen i 'Britain's Got Talent', men deltog allerede i 2006 i programmet 'Death Wish Live!', hvor han angiveligt også var tæt på livsfare, da han hængte sig selv på direkte tv og ikke formåede at komme fri af løkken på den planlagte tid.

Om sin seneste – og værste – ulykke skriver han på Instagram:

'Jeg har været på det yderste, men undveg det værste, et menneske kan opleve. Uden frygt,' skriver han og tilføjer kækt:

'Til døden kan jeg bare sige: 'Nananana boo boo','

Andre læser også