Filmen 'Fantastisk Skabninger 3' er igen kommet i problemer.

Storfilmen, hvor Johnny Depp blev droppet i sidste øjeblik og erstattet af danske Mads Mikkelsen, er nu sat på pause.

Det sker, efter en medvirkende er testet positiv for covid-19, skriver Variety.

»En fra vores hold på 'Fantastiske Skabninger 3' er testet positiv med covid-19,« lyder det fra en talsperson hos filmselskabet Warner Bros.

Arkivfoto af Johnny Depp, der tidligere besad rollen som Gellert Grindelwald.
Arkivfoto af Johnny Depp, der tidligere besad rollen som Gellert Grindelwald. Foto: TOBY MELVILLE
Vis mere

»Virussen blev bekræftet som et resultatet af de krævede og fortsatte tests, som alle produktionsmedarbejdere modtager, og personen er nu i isolering. 'Fantastiske Skabninger 3' er blevet sat på pause og vil blive genoptaget i henhold til sikkerhedsprocedurer,« lyder det videre.

Selskabet Warner Bros. valgte at droppe samarbejdet med Johnny Depp, efter en domstol i England vurderede, at prædikatet 'overgrebsmand' godt kunne bruges om skuespilleren.

Derefter kom Mads Mikkelsen ind i billedet. Den danske skuespiller blev i stedet for Depp sat til at skulle spille rollen som Gellert Grindelwald.

»Det er super interessant og fedt. Men det kom også som et chok, efter hvad der skete. Det var super trist, og jeg ønsker dem begge det bedste. Det er triste omstændigheder, og jeg håber, at de begge vil være tilbage i sadlen inden længe,« lød det fra Mads Mikkelsen i Entertainment Weekly om de omstændigheder, som gjorde, at han fik rollen.

Hermed henviste han til den meget offentlige skilsmisse af Amber Heard og Johnny Depp, hvor der fra begge sider har lydt beskyldninger om vold.

Beskyldninger, som der i Amber Heards tilfælde blev vurderet til at være hold i ifølge den engelske retssal. Hvilket altså kostede Johnny Depp hans rolle.

Mikkelsen forklarede videre til Entertainment Weekly, at han gjorde sig mange overvejelser om, hvordan han skulle løfte opgaven efter Depp.

»Vi prøver at finde ud af, hvordan jeg skal gribe rollen an. Der skal være en bro, mellem hvad Johnny gjorde, og hvad jeg skal gøre. På samme tid skal jeg også gøre rollen til min egen. Men vi skal finde nogle punkter, hvor vi kan koble dem sammen, så rollen ikke fuldstændig kører ud ad et anderledes spor, nu hvor han har mestret rollen.«

Et arbejde, der altså for nuværende er sat på pause.