Jeanette og Michael er det eneste par, der i denne sæson af ‘Gift ved første blik’ valgte at forblive gift.

Men dér stopper det ikke for parret fra Køge.

Tv-brylluppet på Rudersdal Rådhus for et halvt år siden var nemlig slet ikke nok for Jeanette og Michael. Det afsløres i en podcast, der nu kan høres på DR.

I denne sæson er hvert afsnit af tv-eksperimentet blevet fulgt til dørs af podcasten ‘Gift ved første blik’, hvor deltagere og eksperter hver uge har endevendt og diskuteret alle detaljer i ugens program.

Michael faldt på knæ for sin tv-kone.
Michael faldt på knæ for sin tv-kone. Foto: DR
Vis mere

Sidste afsnit, der torsdag blev vist på skærmen er selvfølgelig ingen undtagelse. Alle deltagere er denne uge samlet i studiet, for at fortælle, hvordan det er gået dem efter programmet.

Til stor overraskelse og begejstring for alle beder Michael om det sidste ord.

Der er helt stille i studiet, da han finder et stykke papir frem, folder det ud og takker Jeanette for, at det var 'netop hende', der mødte op på Rudersdal Rådhus den 2. maj.

Han kalder de sidste seks måneder for ‘en ret vild rejse’ og de fem uger i tv-eksperimentet for ‘en rutsjebanetur’, men roser Jeanette for, at de to sammen har været et godt team, der støtter hinanden og er gode til at tale om tingene.

Hun sagde ja.
Hun sagde ja. Foto: DR
Vis mere

»Jeg lovede i min bryllupstale, at jeg ville gøre mig umage. Og det synes jeg, at jeg har gjort. Mit hjerte har lyst til at være noget for dig. Jeg har lyst til at være din mand. Til trods for mange dates, har jeg aldrig før følt den her samhørighed med en anden. Det er dig, jeg vil have. Det er dig, jeg elsker.«

Hvorefter han til stor overraskelse for sin tv-kone falder på knæ og spørger:

»Så, Jeanette Lagoni vil du gifte dig med mig – en gang til.« 

Man kan nærmest høre den berømte knappenål lande, før en tydeligt bevæget Jeanette svarer:

»Ja, selvfølgelig vil jeg det.«

Hvorefter alle deltagere i studiet bryder ud i klapsalver og lykønskninger. Hør hele frieriet her.