TV 2's populære musikprogram 'Toppen af poppen' kommer til august i en særlig jubilæumsversion.

Normalt sendes et nyt hold kendte danske musikere på 'lejrtur' til et sted i Danmark for at fortolke hinandens musik. Sådan bliver det ikke i år.

For nylig lavede man en særlig corona-version af 'Toppen af poppen', hvor tidligere medvirkende optrådte med deres kendte 'Toppen af poppen'-fortolkninger. Det er man måske blevet inspireret til at lave mere af.

Når den tiende sæson af 'Toppen af poppen' bliver sendt til august med titlen '10 år på 'Toppen af poppen', fortsætter man nemlig med at invitere gamle gæster indenfor.

Der vil i den kommende tid blive produceret syv nye programmer i Gribskov i Nordsjælland med 26 af de tidligere medvirkende til at fortolke hinandens sange.

Ifølge TV 2 vil der i hvert program være seks til syv medvirkende til at lave nye fortolkninger. Modsat tidligere vil der ikke være fokus på én kunstner pr. program.

Lau Højen, der er forsanger i Carpark North, har sagt ja til at være med igen og udtaler i en pressemeddelelse:

»Det var en kæmpe oplevelse at være med første gang. At opleve nogle store musikalske øjeblikke, at blive rørt hver eneste dag og at grine, som jeg sjældent har gjort det før. Jeg var som en fisk i vandet i den sæson. Det var næsten som at være på efterskole igen. Det var skide sjovt at være med, så det var et helt klart ja tak til en tur mere.«

Han deltog første gang i sæson seks sammen med Ida Corr, Peter A.G., Troels Gustavsen, Djämes Braun og Hanne Boel.

»Jeg har tre store minder fra sidste runde: At høre Peter A.G.s røverhistorier fra en lang karriere, at høre Ida synge 'Når jeg bli'r gammel' – og måske vigtigst – at synge 'Far, vågn nu op' for Troels. At opleve, hvordan et helt rum af musikere, kamerafolk og lydmænd snøfter, samtidig med at jeg ikke måtte blive for rørt selv,« siger Lau Højen.