Der bliver nok en gang bølgeskvulp og skumsprøjt på Kanal 5 og Discovery.

De sender nemlig, for fjerde gang, et hold kendte danskere over atlanten i en båd i programmet, som – ganske belejligt – hedder 'Over Atlanten'.

Holdet består af seks personer, som i år er 'Vild med dans'-vært Sarah Grünewald, 'Den Store Bagedyst'-deltager Rosa Kildahl, rapperen Branco, youtuber Rasmus Brohave, skuespilleren Jonathan Harboe og kokken Niklaos Strangas. Det bekræfter Warner Bros. Discovery, som står bag programmet, i en pressemeddelelse.

I programmet skal de krydse Atlanterhavet på 21 dage med alle de udfordringer, der nu engang hører sig til sådan en tur.

Her er holdet, der stævner ud. Foto: Warner Bros. Discovery
Her er holdet, der stævner ud. Foto: Warner Bros. Discovery
Vis mere

Dette antal dage passer mistænkelig godt med de tre uger, som Sarah Grünewald for nylig var 'væk' på sin Instagram. Noget, som hun også har adresseret i et opslag på selvsamme platform.

»Jeg kan sagtens forstå, at I er flere, der gerne vil vide, hvor jeg har været de sidste 3 uger. I har snart glemt alt om det, og så er jeres nysgerrighed mindre, bare vent …«

»Indtil da kan jeg fortælle jer, at jeg, efter at være kommet hjem fra fordybelse, træning, stilhed, ingen tlf. og natur, faktisk har o.k. svært ved at køre bil, multitaske, skynde mig, tale hurtigt, og at jeg har brændt næsten alt mad på. ALT går langsomt. JEG går langsomt. Jeg tænker lange tanker og glor på ting. Farver, planter, mennesker, tegning….« lød det blandt andet.

Det vides endnu ikke, hvornår programmet bliver sendt.