Kasper Fisker var ekstra nervøs før aftenens vals i ‘Vild med dans’. Det afslører hans kone Stephanie Fisker.

»Nerverne har haft det svært i dag. Der skete fejl både under gulvprøven og generalprøven. Jeg ved, at der virkeligt er nerver på, for han ønsker så meget at gå videre,« sagde hun forud for showet.

Her i den femte uge af dansekonkurrencen har Kasper Fisker ellers endelig tid til at engagere sig 100 procent i at lære de svære trin.

De første uger af konkurrencen, har den tidligere fodboldspiller nemlig haft travlt.

KASPER FISKER & KARINA. Vild med dans program 4 på TV2, fredag den 13. oktober 2023. Programmet fejrer 20 års jubilæum i år. (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2023)
KASPER FISKER & KARINA. Vild med dans program 4 på TV2, fredag den 13. oktober 2023. Programmet fejrer 20 års jubilæum i år. (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2023) Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Vis mere

Kort før han blev præsenteret som en af årets nydansere, gik han med en ven først til Polen og derfra til Ukraine for at indsamle penge til ukrainske børn.

»Han kom hjem fra turen 36 timer før det her eventyr startede og havde meget ømme fødder,« siger Stephanie Fisker.

Turen kostede den tidligere midtbanespiller neglene på tre tæer. Derfor har det gjort ondt at trække i danseskoene.

»Tæerne er smadrede, også fra hans fodboldkarriere. De ligner noget, der ikke har det godt og heller ikke får det. Men jeg tror, de er o.k., nu,« siger hun, der forud for showet altså var mere bekymret for mandens nerver.

De dansere, der går videre i denne uge er sikret de to næste fredage, for ingen sendes hjem i næste uge, hvor 'Vild med dans' fejrer 20 års jubilæum. Derfor er der lidt ekstra på spil denne uge.

»Men Kasper er så enormt konkurrencemindet, når han går ind i noget, gør han det 100 procent.«

Efter nogle travle uger, hvor han ved siden af dansetræningen også har turneret landet rundt med sin kone og parrets venner, Jobbe og Hans Pilgaard, i ‘Det gule show’, synes hun at det er 'fedt at se, at han engagerer sig og brænder for det'.

»Det gør at han kan sænke skulderne lidt, nyde det og tage det hele ind. Det er kommet lidt mere luft, men konkurrencen spidser til nu og han bruger mere og mere tid i øvelokalet,« siger hun og fastslår:

»Det er sjovt – han elsker det her og vil gerne have så meget ud af det som overhovedet muligt.«

Kasper Fisker lykkedes at gennemføre aftenens vals til store lettelse for den tidligere fodboldspiller, der fik 26 point af dommerne.