Skuespillerinde Sofie Gråbøl deler i øjeblikket arbejdsplads med blandt andre den prisvindende engelske skuespiller Tom Hollander.

De har nemlig begge landet sig en rolle i den kommende BBC-miniserie ‘Us’, og optagelserne er allerede i gang.

Det skriver BBC.

Dramaserien er baseret på David Nicholls roman af samme navn.

Det er ikke første gang, Sofie Gråbøl tager sit skuespil med til udlandet. Hun har blandt andet haft roller i Lars Von Triers The House That Jack Built og i den britiske dramaserie Fortitude.
Det er ikke første gang, Sofie Gråbøl tager sit skuespil med til udlandet. Hun har blandt andet haft roller i Lars Von Triers The House That Jack Built og i den britiske dramaserie Fortitude. Foto: STEPHANE MAHE
Vis mere

Den handler om ægteparret Douglas (spillet af Tom Hollander, red.) og Connie (spillet af Saskia Reeves, red.), der sammen med deres søn tager på ferie i Europa for at redde forholdet.

Hustruen overvejer nemlig, om hun vil skilles, og Douglas vil derfor bruge ferien på at opfriske kærligheden mellem dem.

Parrets rejse er et underholdende billede af et ægteskab i opløsning og en mand, der er ramt af en midtvejskrise.

Turen tager læserne - og snart seerne - med til lande som London, Paris og Venedig.

Seriens producere, Greg Brenman og Roanna Benn, er svært begejstrede for det hold, der skal vække ‘Us’ til live.

»Denne herlige fortælling har tiltrukket et helt exceptionelt hold skuespillere som Tom Hollander, Saskia Reeves og Sofie Gråbøl. Vi kunne ikke være mere spændte,« lyder det.

Også forfatteren selv ser frem til, at hans fortælling nu bliver omdannet til en miniserie.

»Det er en stor ære at se romanen komme til live og især med så vidunderligt et cast. Vi vil gerne skabe noget sjovt, rørende og smukt, hvor vi virkelig udforsker familielivet og ægteskabet,« lyder det fra David Nicholls.