Den populære musicalstjerne Pelle Emil Hebsgaard har scoret endnu en stor rolle.

Denne gang er det dog ikke på de skrå brædder, men som vært på et boligprogram, at den 31-årige skuespiller skal husere.

Han skal være vært for det kommende boligprogram 'Sommerdrømme', som lige nu bliver optaget i Hvide Sande, hvor han selv voksede op.

I programmet skal fire par dyste om hovedpræmien, som er et nyopført sommerhus til en værdi af cirka to millioner kroner, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern, som har snakket med Hebsgaard om at vende tilbage til rødderne.

»Jeg elsker Danmark om sommeren, og jeg er vild med sommerhuse og hygge tæt ved vandet. Jeg har nemlig slået mine barne- og ungdomsfolder rundtomkring i herlige Hvide Sande mange gange i løbet af mine tidlige år. Her samledes vores familie og venner og nød sommeren i fulde drag,« siger han til avisen.

De fire par i programmet flytter ind i fire nyopførte sommerhuse, der ligger helt ned til vandet. Her skal de gennem otte uger kæmpe om at skabe den bedste stemning i sommerhuset, og vinderne vinder deres sommerhus.

Som en lille tvist på programmets koncept er der ikke nødvendigvis lagt op til romantik. Deltagerparrene behøver nemlig ikke være kærester, men kan også være venner eller familiemedlemmer, oplyser TV2 til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

'Sommerdrømme' får premiere i foråret 2020, og til den tid er Pelle Emil Hebsgaard nybagt far.

I april kunne han og dansekonen Claudia Rex glad afsløre, at hun er gravid med parrets første barn

»VI glæder os herre, sindssygt meget. Jeg har især ventet rigtig længe på at få lov til at råbe det højt, så det er dejligt endelig at komme ud med det,« sagde han da til ugebladet Her & Nu.

Det celebre par sagde ja til hinanden i Frederiksborg Slotskirke i august i fjor. Efterfølgende fejrede det, som Claudia Rex beskriver som 'et intimt prinsessebryllup' på et gods sammen med 60 gæster.

Claudia Rex er tidligere danser i 'Vild med dans', og Pelle Emil Hebsgaard er især kendt for sin gode præstation i Seebach-musicalen, og så var han vært på TV2-programmet 'Keramikkampen'.