Lyt til artiklen

Spændingen er endelig udløst.

Efter Christiane Schaumburg-Müller tidligere på sommeren meddelte, at hun ikke fortsætter som vært på 'Vild med dans', har spekulationer om arvtageren cirkuleret.

Nu kan TV 2 dog løfte sløret for, hvem der tager stafetten videre.

Det bliver komiker og satiriker Martin Johannes Larsen, der er kendt fra 'Wellington Special' på DR og duoen Lidt til lægterne, der har stået bag flere hit til sportsglade danskere.

»Jeg er jo komiker, men jeg har altid tænkt, jeg gerne ville bevæge mig mod en værtsrolle. Derfor er jeg meget glad og stolt over, at TV 2 har valgt at gå med mig. Min allerstørste opgave og indstilling til programmet er at være 100 procent mig selv og forhåbentlig lade dette smitte af,« fortæller han i pressemeddelelsen.

Den 32-årige ved dog godt, at der skal leveres, når han overtager fra Christiane Schaumburg-Müller.

»Der er selvfølgelig noget at skulle leve op til, for Christiane (Schaumburg-Müller, red.) var og er en fremragende vært, så jeg håber, jeg kan leve op til forventningerne. Jeg bliver givetvis en lidt anderledes vært, men det, tror jeg, kun er godt,« lyder det.

TV 2-redaktør Thomas Richardt Strøbech glæder sig til at byde den nye vært velkommen.

»'Vild med dans' er først og fremmest en fest, og Martin er ham, man rigtig gerne vil sidde ved siden af til festen: Han kan få en til at grine helt nede fra maven, samtidig med at han hurtigt kan skifte gear og føre en begavet, dybere samtale. Den perfekte kombination, når man skal få de ti dansepar til at fortælle om alle deres følelser og tanker lige efter dansen på direkte tv.«

Han mener også, at der er tale om en hel perfekt tilføjelse til Sarah Grünewald.

»Og så er han en perfekt makker til vores erfarne vært Sarah Grünewald, som i år kan fejre ti-års jubilæum. Vi tror på, at de to sammen kan give både seere og de medvirkende en perlerække af sjove, uforudsigelige fredagsfester«, siger Thomas Richardt Strøbech.

'Vild med dans' sæson 19 får premiere fredag 9. september klokken 20 på TV 2 og TV 2 PLAY.