Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

2021 blev året, hvor Simon Kvamm for en stund vendte tilbage til satiren, da hans serie 'Guru' rullede henover skærmen på DR.

Og det er noget, der har givet ham blod på tanden.

På sin Instagram deler han således, at der kommer en sæson to.

'Det er en realitet: der kommer en 'GURU' sæson to! Holdet er sat, DR Drama har givet grønt lys, og manuskripterne er godt på vej,' lyder det.

Optagelserne skal begynde senere på året, men opslaget melder ikke noget om, hvornår den anden sæson forventes at blive sendt.

»Jeg glæder mig enormt til på ny at lege med de dygtigste spillere og undersøge, hvad der sker, hvis man slipper virkelighedsnær galskab løs i Danmarks outdoor-hovedstad (Silkeborg, red.). Tak til alle, der efter sæson et har sendt gode tanker og ønsker om mere.«

I 'Guru' spiller Simon Kvamm 'life coach' Andreas Mertz, der vender tilbage til fødebyen Silkeborg og deler ud af sine livsstilsråd.

Musikerens comeback til den satiriske scene fik da også masser af ros med på vejen.

B.T.'s anmelder kaldte det 'et lille midtjyske mesterværk' og gav serien fem stjerner.

»Alt i alt slipper Simon Kvamm fremragende fra sit skuespillercomeback, og hvis ikke det var, fordi han nu er blevet hele Danmarks Simon Kvamm og dermed ikke lige så 'troværdigt' kan gå ind i en rolle som i gamle dage, så er hans udstilling af floskelsælgerne både underholdende og på mange måder skræmmende rammende,« lød det.

Andre læser også