Det gik ikke stille for sig, da en journalist valgte at lave en reportage fra en swingerklub i sidste uge.

Journalisten, der tog alle sanser i brug, traf nemlig en beslutning, som de nok er ganske tilfredse med inde på redaktionen, når de ser tilbage på forløbet.

For sex sælger. Omtalen var så stor, at antallet af lyttere er eksploderet.

Radio4 topper således Podcastindex'et for uge 21. 605.000 gange er Radio4 morgen blevet streamet eller downloadet i den forgangne uge.

Det er en vanvittig eksplosion i popularitet, da det er gået op med 13.152 procent i forhold til ugen før.

Her var Radio4 morgen faktisk ikke engang i top 100 over mest lyttede programmer. Morgenudsendelserne ligger typisk på 4.000-5.000 lyttere om ugen.

Indslaget fik ikke blot stor dansk mediebevågenhed, men også international omtale. Det blev således omtalt i britiske, tyske, franske og endda kenyanske medier.

Den massive omtale er kommet bag på journalisten.

»For mig er det meget naturligt. Det er en del af mit arbejde at give et indblik i en verden, ikke alle har adgang til,« lød det fra journalist Louise Fischer, da B.T. talte med hende.

Og programchefen har også kun ros at rette mod journalisten:

»Jeg synes, det er fedt, når vores reportere prøver at eksperimentere med at lave journalistik på en anden måde. Man kan godt give det, ens lyttere forventer altid, men vi vil gerne overraske dem og bringe nye vinkler og gøre det på nye måder, og det her kan være en del af det.«