Fredag aften byder DR på et gensyn med det populære quiz-program 'Alle mod 1', hvor en enkelt deltager dyster mod hele Danmark.

Men noget tyder på, at 'alle' er stærkt overdrevet denne fredag. På Facebook raser seerne nemlig over, at DR's app, som lader seerne spille med, er nede.

'Hvis I så kunne få jeres lorte app til at virke, ville det da være noget sjover,' skriver for eksempel Lars Madsen på Facebook.

'Utroligt, at I ikke har sikret, at loginsiden virker (ikke går ned? ) Danmarks stemmer giver jo så et forkert billede!,' skriver en anden desperat seer, Louise Møller.

I programmet, som har Mads Steffenssen og Joakim Ingversen som værter, dyster en deltager med resten af Danmark om at komme tættest på udfaldet af alverdens mulige og umulige eksperimenter. For at vinde skal deltageren komme tættere på det rigtige svar end gennemsnittet af de svar, danskerne giver via appen.

Men som en frustreret seer, Nichlas Lindberg Elmvang, påpeger, så er det jo nemt, hvis danskerne slet ikke kan få lov at lege med.

'Hun skal ikke vinde, bare fordi appen ikke duer,' skriver han på Facebook, hvor det vælter ind med sure seere, der havde glædet sig til en aften i quizzens tegn.

Appen har været nede, siden 'Alle mod 1' startede kl. 20, men 25 minutter inde i programmet kan Mads Steffensen oplyse:

»Vi ved godt, nogen af jer oplever problemer med at logge på, men vi arbejder på det, så vær tålmodige og bliv ved med at prøve.«

Opdateret: Klokken 20.40 – 40 minutter inde i programmet – kan Mads Steffensen oplyse, at appen virker igen.