»Nu gider jeg se det igen. Jeg har ellers ikke set det, siden Mads (Steffensen, red.) stoppede.«

Sådan lyder en af de mange positive kommentarer på DRs Facebook-side, efter at tv-kanalen tirsdag havde sæsonpremiere på 'Kender du typen?' – med to nye mænd på holdet.

I stedet for tv-vært Anna Lin, som i september meldte ud, at hun stoppede efter to sæsoner, og Flemming Møldrup, som nåede at snuppe syv sæsoner som ekspert, har DR gaflet kommunikationsekspert Jacob Holst Mouritzen til ekspertrollen, samt deres egen sportsvært Tobias Hansen.

Sammen med den mangeårige livsstilsekspert Anne Glad, som er blevet hængende, udgør de tilsyneladende en trio, som falder i seernes smag.

»Jeg er vild med den nye vært og ekspert. Mega fed energi, de kommer med,« lyder for eksempel en af kommentarerne på Facebook, mens en anden skriver:

»Så dejligt med Tobias som ny vært. Så mangler vi bare, at programmet bliver på tre kvarter som før i tiden, så det ikke skal jabbes igennem.«

For selvom der er generel tilfredshed med de nye ansigter, har seerne tilsyneladende endnu ikke forliget sig med den beslutning om at stramme formatet op, som DR tog i 2020.

Det skete, da DR i forlængelse af Folketingets medieforlig måtte skære ned i antallet af sendetimer, lukke den korte TV-Avisen og flytte den sene til klokken 21.

Det betød, at der nu pludselig var hul i sendeplanen mellem klokken 20 og 21, hvor man enten kunne forlænge 'Kender du typen?' fra tre kvarter til en time, eller korte den ned til en halv time, så der blev plads til to programmer.

Da DR ikke mente, 'Kender du typen?' trods alt kunne bære en time, valgte man som bekendt at korte det ned til en halv.

Også B.T.s egen anmelder Kristian Dam Nygaard har et par problemer med den nye sæson, hvilket du kan læse mere om HER, men er ellers tilfreds med den nye konstellation.

»Tobias Hansen fra DR Sporten har overtaget værtsrollen fra Anna Lin, og han virker som et fint og sikkert valg tilbage til noget, der kunne minde om Mads Steffensens jyske lune,« skriver han og tilføjer om kommunikationsekspert Jacob Holst Mouritzen:

»Han virker som et sympatisk nyt frisk pust, og der kunne sagtens opstå god kemi vært og ekspert imellem.«