Lyt til artiklen

I løbet af ugen har Sarah Grünewald været nedlagt af sygdom.

Heldigvis har hun det fredag 'langt bedre', fortæller hun til B.T., og melder derfor ikke afbud til sin vanlige værtstjans til fredagens udgave af TV 2-liveshowet 'Vild med dans'.

»Ja, ja, jeg er så klar. Jeg tror, halvdelen af Danmarks befolkning lige nu har noget forkølelsesvirus og ondt i halsen, og jeg er bare en af dem,« fortæller 'Vild med dans'-værten til B.T.

»Jeg har haft en lille halsbetændelse, men vi har kørt den hjem med penicillin og hvidløg og chili, og det har fungeret rigtig godt.«

Men skulle uheldet alligevel være ude, så hun ikke kunne troppe op til værtsrollen i dansekonkurrencen, så er der råd for det, forsikrer Sarah Grünewald.

For selvom der ifølge hende ikke er en klar plan for værtssygemeldinger, så har hun stor tiltro til, at produktionen nok ville skulle finde en løsning.

Og TV 2 bekræfter ligeledes overfor B.T., at man ikke har en plan i baghånden, men må håndtere en sådan situation som en sygemelding, når den opstår.

Sarah Grünewald har dog et godt bud på, hvad man kunne gøre.

»Der er jo flere værter, der kender programmet efterhånden, der er jo både Claus, Andrea og Christiane (Elming, Rudolph og Schaumburg-Müller, red.), så der er jo rigeligt at tage af, som sikkert med glæde ville komme ind lige og hjælpe, hvis det var,« lyder det fra 'Vild med dans'-værten om hendes forgængere.

Claus Elming og Sarah Grünewald da de var 'Vild med dans'-værter sammen i 2015.
Claus Elming og Sarah Grünewald da de var 'Vild med dans'-værter sammen i 2015. Foto: Thomas Lekfeldt
Vis mere

Dog understreger hun også, at der skal mere end en halsbetændelse til at holde hende fra dansegulvet.

»Det gode ved at lave livefjernsyn er, at vi får en masse adrenalin af det, og adrenalin er jo også godt for kroppen, så der glemmer man lidt, man er syg,« lyder det fra Sarah Grünewald.

Tirsdag fortalte hun i en videostory på Instagram, at hun måtte aflyse alt, fordi hun var ramt af feber, som hun modtog penicillin for.

Onsdag slog hun dog et billede op, hvor hun igen var at finde ved siden af sin medvært Martin Johannes Larsen i Mastiffs studier, hvor 'Vild med dans' optages.

Men torsdag morgen var meldingen atter nedslående.

»Status er, at jeg stadig ikke er helt på toppen, og nu er Louis også hjemme og er en lille bitte smule skrantende,« fortalte Grünewald i en ny videostory på sin Instagram, hvor hun forklarede, at hun døjede med en slem hoste, og derfor ikke havde sovet.

Nu er meldingen så heldigvis, at det går meget bedre, så Sarah Grünewald vil som vanligt være at finde i værtsrollen på 'Vild med dans' denne fredag aften.