'Vild med dans'-værtinden Sarah Grünewald kom med lidt af en afsløring i premieren på sæson 2 af programmet 'Menneskekender' på TV 2 Zulu.

Der blev snakket om det tabubelagte emne sexdebut, og her kunne værtinden afsløre, at hun mistede sin mødom i en meget ung alder.

Hun var nemlig blot 12 år, da hun havde sex første gang, og det var med en ældre mand, sagde hun i programmet - dog uden at komme ind på, hvor gammel han var.

Hun forklarer den tidligere debut med, at hun dengang havde nogle noget ældre venner.

»Det var lige små fem dage inden jeg fyldte 13 år. Og af den årsag, at jeg simpelthen hang med de her fyre,« sagde hun til 'Menneskekender'-værten Mikkel Kryger.

Afsløringen kom i forbindelse med, at hun sammen med holdkammeraterne Joakim Linde Ingversen og Mette Lindberg skulle gætte, hvilken af fire tilfældige danskere, der havde mistet sin mødom tidligst.

Modstanderholdet bestod af Sofie Linde Ingversen, Anders Stegger og Molly Krog Schmidt, og programmet kan ses nu på TV 2 Play.

Sarah Grunewald er kendt for at være meget åben om sin vilde fortid og flydende seksualitet, og har været single i en periode efter skilsmissen fra Rasmus Backhaus, som hun har treårige Luis med. For nyligt afslørede hun på Instagram, at der igen er en mand i hendes liv, men ikke hvem.