Hvis 'Vild med dans'-værten Sarah Grünewald så ekstra solbrun ud under fredagens udsendelse, så er der en god forklaring.

»Jeg har lige været på Mallorca og er lige kommet hjem her i onsdags med min mor og min søn, det var sindssygt dejligt at være afsted,« lød det fra den glade 100-programsjubilar til B.T. efter programmet.

Dog fik miniferien med mor Anne og femårige Louis et lille bump inden afgang.

»Jeg er ikke vaccineret, og det er jeg ikke, fordi jeg har haft corona, så jeg har mit immunitetscoronapas. Det gælder i 12 måneder herhjemme, men i Spanien gælder det kun i 6 måneder. Så det var lige fem måneder for gammelt, da jeg tog af sted, så jeg måtte jeg lige ud og have en test. Men det er fint!« forklarede Sarah Grunewald.

Den 37-årige tv-vært fik virussen tilbage i marts måned.

Her fortalte hendes manager Salli Mortensen til B.T., at Sarah Grünewald var hårdt ramt med blandt andet feber og andre influenzalignende symptomer.

Men også coronasenfølger blev 'Vild med dans'-værten hårdt ramt af.

Her kom hun dog lidt i vælten, da hun lovpriste en alternativ behandlingsform med akupunktur og sugekopper, der for hende blev kuren til at blive bugt med sin hovedpine, smerter i benene og mistede smags- og lugtesans.

Men coronavaccinen skal Sarah Grünewald stadig have, forklarede hun efter fredagens udsendelse.

Hun skal bare have en personlig grund til at få den først.

»Hvis der havde været brug for, at jeg skulle vaccineres, så havde jeg helt klart gjort det, men fordi jeg har mit coronapas, så har jeg ikke set nogen grund til det – endnu!« forklarede 'Vild med dans'-værten.

»Men hvis jeg skal ud og rejse, når 'Vild med dans' er slut, så skal jeg helt sikkert have min vaccine, sådan så jeg kan komme afsted.«

Heller ikke danseprogrammet, Sarah Grünewald nu har skudt 100 udsendelser med, har afkrævet hende at blive vaccineret.

»Det har været et krav, at vi skal have coronapas, og det har jeg jo,« sagde hun til slut.

Andre læser også