TV2-værten Sara Blomstrøm Lygum Kristensen stopper.

Det er dog ikke fra rollen som vært på programmet 'Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed'.

I stedet har den 40-årige vært valgt at stoppe som områdechef i danbolig Odense. Det skriver hun i et opslag på sin Facebook-profil.

Det skyldes at tv-værten ønsker at bruge mere tid sammen med sine to børn, Oskar på 11 og Astrid på otte år.

'Når vi i livet vælger noget til - ja, så betyder det også, at vi må vælge noget fra. Jeg har valgt tiden til og særligt tiden med mine børn. Det betyder, at jeg pr. 31.12.19 har valgt at stoppe som områdechef i danbolig Odense,' skriver Sara Blomstrøm Lygum Kristensen i opslaget.

Hun fortæller videre i opslaget, at det har været en svær beslutning, der har krævet både 'tanker og tårer'.

'Danbolig er i mit hjerte, og jeg holder så meget af alle mine kollegaer, men hvis jeg skal jeg have nok tid med mine børn, kan jeg ikke samtidig fortsætte mit arbejde som områdechef og mit arbejde med tv,' skriver hun.

Sara Blomstrøm Lygum Kristensen uddyber i opslaget sin beslutning, og fortæller, at hun har brugt en stor del af sine børns liv på at arbejde, og at det er nu, hun skal benytte muligheden for at være sammen med børnene, for 'om 10 år er det for sent'.

Til B.T. uddyber Sara Blomstrøm Lygum Kristensen, hvorfor hun har valgt tv-karrieren over jobbet som områdechef.

»Jeg elsker at lave tv, og i forhold til mit liv og den situation min familie er i, så er det ad den vej, at det går bedst op,« siger hun.

I forhold til hvad fremtiden vil bringe for tv-værten og nu snart forhenværende områdechef, holder hun alle muligheder åbne.

»Jeg ved faktisk ikke, hvad jeg skal udover at lave mere 'Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed'. Så jeg må bare se, hvilke muligheder der kommer, og så tage den derfra,« fortæller Sara Blomstrøm Lygum Kristensen.