Det populære tv-program 'Vild med dans' bliver nu sat op som en musical - med flere af TV2-programmets profiler på rollelisten.

Det københavnske teater Østre Gasværk har nemlig sikret sig rettighederne til BBC's og TV2's helt store seersucces, som får premiere næste år.

I musicalen møder man helt almindelige danskere med håb, drømme og længsler efter et andet liv. Og for første gang får også de - og ikke kun kendte - lov at medvirke i dansekonkurrencen.

I forestillingen møder man tre almindelige danskere, der igennem dansen får færten af, hvad livet egentlig går ud på, oplyser teatret om handlingen.

Mille Gori i rollen som Vild med Dans-vært flankeret af danserne Morten Kjeldgaard og Michael Olesen.
Mille Gori i rollen som Vild med Dans-vært flankeret af danserne Morten Kjeldgaard og Michael Olesen. Foto: Jonas Olufson
Vis mere

Der kommer dog også til både at være vært og dansere på scenen.

Rollen som programmets vært bliver spillet af børnenes favorit Mille Gori, der er kendt fra 'Cirkus Summarum' og rollen som Motor-Mille i børneprogrammet af samme navn.

Hun har studeret moderne dans på Statens Scenekunstskole og gået på balletakademiet i Stockholm, så dans er bestemt ikke fremmed for hende.

Østre Gasværk Teater har dog også kapret nogle af TV2's ægte 'Vild med dans'-stjerner.

Skuespiller Camilla Bendix og danser Michael Olesen dannede par i 2012. De skal begge være med i den nye musical.
Skuespiller Camilla Bendix og danser Michael Olesen dannede par i 2012. De skal begge være med i den nye musical. Foto: Camilla Rønde
Vis mere

Både Michael Olesen, Morten Kjeldgaard samt sidste års vinder, Asta Bjørk, er at finde på rollelisten.

Derudover medvirker bl.a. skuespillerne Camilla Bendix, Niels Ellegaard samt Lise Koefoed, der privat danner par med 'X Factor'-dommeren Lars Ankerstjerne.

Camilla Bendix deltog selv i 'Vild med dans' i 2012 med dansepartneren Michael Olesen, som hun altså nu skal arbejde sammen med igen.

'Vild med dans'-musicalen får premiere næste år.