Coronaepidemien gjorde dette års Emmy Awards til en noget besynderlig omgang.

Værten, Jimmy Kimmel, annoncerede natten til mandag vinderne i en tom sal i Los Angeles, mens stjernerne sad derhjemme og fulgte med over livestreaming.

Den anderledes udgave betød dog ikke, at årets vindere gik glip af at få fingrene i deres gyldne statuette.

Der var nemlig blevet taget de nødvendige sikkerhedsmæssige hensyn, så statuetten kunne blive overleveret, når Jimmy Kimmel havde udråbt en vinder af en kategori. Det skriver Variety.

Der var i coronaepidemiens anledning blevet designet en beskyttelsesdragt, så årets vindere kunne få deres statuette.
Der var i coronaepidemiens anledning blevet designet en beskyttelsesdragt, så årets vindere kunne få deres statuette. Foto: EMMY AWARDS / HANDOUT
Vis mere

Kostumedesigneren Katja Cahill og producenten Guy Carrington havde således inden showet designet et helt særligt corona-outfit.

Et corona-outfit, der fungerede som en beskyttelsesdragt, men som alligevel var formelt nok til at ligne et jakkesæt.

Det betød, at der foran de nomineredes boliger stod en person i en smoking-agtig beskyttelsesdragt klar til at overrække dem en statuette, såfremt deres navn blev udråbt af Jimmy Kimmel.

Hvis den nomineredes navn ikke blev udråbt, forlod personen stedet med statuetten. Og netop dette har skuespiller og forfatter Ramy Youssef delt en video af.

'Når du taber en Emmy,' har Ramy Youssef skrevet til opslaget, som er gået viralt.

Ramy Youssef var nomineret for bedste direktion i en komedieserie og for bedste hovedrolle i en komedieserien, men han tabte i begge kategorier.