Over 30 år på tv-skærmene og 679 afsnit fordelt på 31 sæsoner. At kalde tegnefilmsserien 'The Simpsons' for en succes vil næsten være en underdrivelse.

Men nu kan det snart være slut med at få nye historier fra den gule amerikanske familie.

Det fortæller komponisten bag seriens velkendte åbningsmelodi, Danny Elfman, i et interview med det irske medie Joe.

I interviewet kommer Danny Elfman ind på den påstand, som har klistret sig til hitserien de seneste år, hvor fans har ment, at serien har haft sin storhedstid.

»Efter hvad jeg har hørt, så er serien på vej til at stoppe, så det samme vil dét argument,« siger Danny Elfman om påstanden og fortsætter:

»Jeg ved det ikke med sikkerhed, men jeg har hørt, at den er på vej ind i sit sidste år,« siger han i interviewet.

Komponisten fortæller videre i interviewet, at han er overrasket over, at serien har kørt på tv-skærme verden over i så mange år.

Danny Elfman komponerede seriens titelmelodi, men var dog blot en del af holdet bag 'The Simpsons' i seriens første sæson, inden komponisten Alf Clausen tog over.

Familien Simpson
Familien Simpson
Vis mere

Danny Elfman har skrevet titelmelodien til serien, og det er også hans stemme, som kan høres i starten af hvert afsnit, hvor navnet på serien synges.

Selvom han antyder at serien kan være på vej til at stoppe, er der dog endnu udsigt til, at der går noget tid endnu.

Tilbage i februar skrev Vanity Fair nemlig, at serien, der på daværende tidspunkt var i gang med sæson 30, var blevet forlænget med yderligere to sæsoner på den amerikanske tv-station Fox.

Dermed er der altså minimum én sæson mere i vente med Homer Simpson, Ned Flanders, Krusty og resten af de gule indbyggere i Springfield.