Jeppe er ikke utilfreds med måden, han røg ud på, for han var nødt til at sige fra overfor Kenneth.

Efter at have meldt sig frivilligt til dødskamp og vundet over Kenneth stod det klart, hvor stærk en spiller  Jeppe var, og derfor måtte han lade livet i aftenens afsnit af ‘Robinson Ekspeditionen’. Med kun to uger til finalen ville de fleste nok finde det bittert at blive sparket ud på målstregen, men Jeppe virkede afklaret i aftenens afsnit, og sådan har han det stadig.

– Jeg ville hellere ryge nu end senere, hvor det havde gjort rigtig ondt, men jeg har det egentlig meget godt med det, for jeg følte, jeg havde udspillet mulighederne på det tidspunkt. Jeg kunne ikke se nogen udvej. Det skal ikke lyde som om, jeg er glad for at ryge ud, men jeg prøvede, hvad jeg kunne, fastslår Jeppe.

Hans taktik med at tage dødskampen var både at vise, hvor stærk han var, men han gjorde det også, fordi han håbede, at der ville være to ekstra stemmer til taberen, ligesom der var ugen forinden. Da der kun var én ekstra stemme, så vidste Jeppe, at løbet var kørt.

Har været træt af Kenneth hele tiden

Han mener godt, han kunne have fået en uge mere i ekspeditionen, hvis han havde holdt lav profil, men det ville han ikke, og det er der en god grund til

– Jeg var pænt frustreret efter fordelingen af pengene til auktionen, og sandheden er, at jeg havde været ret træt af Kenneth fra dag ét. Vi stod i alliance sammen, men i stigende grad blev det uacceptabelt den måde, han agerede mod andre på, fastslår Jeppe og fortsætter:

– Jeg spillede imod mine egne værdier, og det kunne jeg ikke fortsætte med. Jeg har altid prøvet at lære mine piger, at man skulle sige fra, hvis nogen opfører sig uacceptabelt, og derfor er jeg glad for, at jeg ikke fortsatte med at være passiv.

Han understreger, at Kenneth har gjort flere ting, som i hans optik var unødvendige og nævner som eksempel udstemningen, hvor Steffen blev svinet til efter at være røget ud.

– Det, man ser på tv, er konsekvent sådan det foregår på øen, Kenneth er bedrevidende, påståelig og ikke til at komme igennem med logiske argumenter overfor. Det har jeg haft det stramt med hele vejen igennem, men jeg ville ikke være nået langt, hvis jeg havde sagt fra. Jeg ryger, fordi, jeg sagde fra, fastslår Jeppe.

Måtte bryde løfte til datteren

Heldigvis kan hans to piger på 14 og 17 godt tilgive deres far, at han ikke helt levede op til det, han prøver at lære dem, fordi han ville nå langt i spillet, og de er stolte over hans indsats. Især hans ældste datter, som er kæmpe Robinson-fan og godt selv kunne tænke sig at deltage i programmet, var glad for, at han skulle afsted og er godt tilfreds med sin far i programmet.

Den yngste datter havde dog fremsat nogle krav forud for farens deltagelse og ageren på tv, men han har brudt sit løfte til hende, indrømmer han.

– Hun sagde, at der var tre ting, jeg skulle love ikke at gøre på tv: 1 Jeg måtte ikke tage min kasket omvendt på, 2 jeg måtte ikke græde, og 3 jeg måtte ikke dabbe. Jeg har ikke dabbet, men jeg kom til at tage min kasket omvendt på på et tidspunkt og græd, da jeg fik brevet hjemmefra, men hun har tilgivet det, fortæller han med et grin.

Med en kæmpe ‘Robinson’-fan i den ældste datter må tiden vise, om Jeppes familie kommer igen i ‘Robinson Ekspeditionen’ næste år, når hun er rundet de 18 eller et af de efterfølgende år. Jeppe ved ikke, om hun stadig har interesseret i at deltage, men han er ikke i tvivl om, at hun kunne vinde det hele, hvis hun ville.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk