I mandagens afsnit af 'Robinson Ekspeditionen' var Søren Danscher fra Helteholdet helt nede til tælling med store smerter.

»Jeg havde en stikkende smerte i albuen. Det gav ikke rigtigt nogen mening, fordi jeg havde ikke gjort noget, der skulle resultere i den smerte,« siger den 33-årige betjent til B.T

Søren Danscher fra Horsens har dyrket meget sport og har som betjent også oplevet at 'få en på hovedet', som han selv beskriver det.

Men smerten, som pludseligt opstod i løbet af morgenen på ekspeditionens 10. dag, overraskede ham.

Lægen sendte Søren Danscher til fastlandet.
Lægen sendte Søren Danscher til fastlandet.
Vis mere

»Det her var en helt anden form for smerte, end noget jeg har oplevet før. Det bekymrede mig meget,« siger han.

I starten forsøgte holdkammeraten Zanne at massere skulderen for at hjælpe, men det gjorde kun ondt værre.

Søren Danscher fik at vide, at han skulle forsøge at slappe af og holde armen i ro, men efter tre-fire meget ubehagelige timer fik han nok.

»Jeg fik en feberfornemmelse i kroppen, jeg var desorienteret og meget svimmel. Jeg kan mærke, at den er helt gal, og jeg blev ved med at insistere over for produktionsholdet, at den var gal,« siger han og fortsætter:

Søren Danscher.
Søren Danscher.
Vis mere

»Lægen konstaterede, at min kropstemperatur var på 35 grader, og det er slet ikke sådan, som kroppen bør reagere i 40 graders varme. Han var meget bekymret for min noget lave temperatur.«

Lægen gav Søren Danscher et drop og kunne i første omgang konstatere, at der tilsyneladende var tale om en form for infektion. Men det var ikke noget, som man kunne behandle på øen.

Derfor blev Søren Danscher sendt til fastlandet uden vished, om hvorvidt det var hans sidste øjeblik på øen eller ej.

I programmet blev Hold Øst - jokerholdet - decimeret. Kasper tabte i dødskampen, hvor han var dårligst til at klamre sig til en pæl, og efter en tabt dyst blev sosu-assistenten Kristine sendt hjem på røv og albuer af hele sit hold.

Se, hvordan det går Søren Danscher næste mandag i det fjerde afsnit af 'Robinson Ekspeditionen' på TV3.