Jess Høeg, alderspræsidenten fra 'Robinson', er aktuel i to nye danske tv-serier.

Med sine 51 år var Jess Høeg alderspræsidenten i sidste sæson af ‘Robinson Ekspeditionen’.

Jess måtte se sig stemt ud, da holdet blev delt op i de unge mod de gamle, og Jess nåede ikke sammenlægninge, før han måtte forlade øen.

Til daglig bor Jess i Roskilde, men han opholder sig halvdelen af tiden på Nordsøen, hvor han arbejder som overstyrmand fire uger af gangen for så at være hjemme i fire uger, og når Jess er hjemme, skal han have tiden til at gå.

»Min kære nabo, Jørgen på 75 år, har været statist i mange film de sidste 15 år, og han foreslog mig, at jeg hoppede med på den vogn, når jeg alligevel var hjemme i så lang en periode,« fortæller Jess til Realityportalen.

Her kan man se et billede, hvor jeg står som politikker sammen med Troels Lyby foran Christiansborg, og mere må jeg så ikke sige, foræller Jess Høeg. (Foto: Andreas Omnik)
Her kan man se et billede, hvor jeg står som politikker sammen med Troels Lyby foran Christiansborg, og mere må jeg så ikke sige, foræller Jess Høeg. (Foto: Andreas Omnik)
Vis mere

»Lige nu er jeg med i to tv-serier, og det er også blevet til lidt reklamefotos. Den ene serie hedder ‘Enten/Eller’ og har blandt andet Troels Lyby i en af rollerne. Serien kan ses på Xee.«

Flere film i fremtiden

Udover tv-serien ‘Enten/Eller’ er Jess også statist i tv-serien ‘Sommerdahl med skuespilleren Peter Mygind i hovedrollen, som lige nu kan ses på TV 2 Charlie og TV 2 Play, og planen er, at han skal lave flere lignende ting fremover.

»Fremover er det planen at lave noget mere film og reklamefotos, når det ellers passer ind i min fritørn fra Nordsøen,« siger Jess.

Jess må ikke afsløre hans rolle i ‘Sommerdahl’, men på skuespilleren Albert Harsons Instagram profil er der et billede fra optagelserne, hvor en mand i blå blazer og med gråt skæg giver hånd til Albert, der er i fodboldtøj. Manden i den blå blazer ligner unægteligt Jess Høeg.

Se billedet af Jess i ‘Sommerdahl’ herunder:

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.