»Du har lige fået samtlige stemmer. Du er blevet henrettet.«

Sådan lød de hårde ord fra ekspeditionsleder Jakob Kjeldbjerg til 'Robinson Ekspeditionen'-deltageren Kristine. Årsagen var, at hun havde fået samtlige stemmer i ø-rådet.

Før det skæbnesvangre ø-råd i programmets tredje afsnit ser man den 35-årige Kristine forsøge at overtale nogle af sine holdkammerater til at stemme på Lasse i stedet.

Men det gjorde hun tilsyneladende kun, fordi produktionsholdet havde bedt hende om at gøre netop det.

Kristine havde lovet sig selv, at hun ikke ville græde, men det er svært at holde tårerne tilbage, når man står i en presset situation.
Kristine havde lovet sig selv, at hun ikke ville græde, men det er svært at holde tårerne tilbage, når man står i en presset situation.
Vis mere

»De vil gerne have, at jeg går rundt og snakker. Det vil jeg selvfølgelig gerne, selvom der ikke er noget at snakke om. Jeg kan godt regne ud, hvad det ender med,« siger hun til B.T. og uddyber sin kommentar:

»Jeg vidste 100 procent på det tidspunkt, at det var ligegyldigt. Det var egentlig kun for kameraets skyld, for jeg vidste, at jeg skulle hjem. Det var mega træls.«

Den store alliance på holdet bestående af Lasse, Türker og Louise styrede således begivenhederne på holdet, og de fik derfor Sebastian og Jakob til at stemme på Kristine.

Den hjemsendte 'Robinson'-deltager fra Aabybro lægger dog vægt på, at der var overraskende god stemning på holdet, selvom de havde ganske få sejre - eksempelvis var det umuligt for dem at lave et bål.

Heldigvis forbarmede ekspeditionsleder Jakob Kjeldbjerg sig over dem og forærede dem et tændstål efter dødskampen. Og selvom man måske burde have forberedt sig bedre, så mener Kristine, at det havde været svært for hende at nå.

Ifølge hende blev hun først informeret om, at hun skulle deltage i det hårde realityprogram, fire dage før, hun blev sendt af sted til Filippinerne.

»Jeg læste på nettet og så på YouTube, hvordan man laver ild,« siger hun og konstaterede, at det tydeligvist ikke var så let, som det så ud til at være.

Kristine er glad for at have medvirket i programmet og ville til hver en tid deltage igen, hvis hun blev spurgt. Men hun havde også gjort nogle ting anderledes.

Det blev ikke til mere end tre afsnits medvirken i realityprogrammet for Kristine fra Aabybro.
Det blev ikke til mere end tre afsnits medvirken i realityprogrammet for Kristine fra Aabybro.
Vis mere

»Der var nok nogle flere kameler, jeg havde slugt. Jeg spillede nok mere med hjertet end hjernen. Det er også lettere at sige, når man ser det herhjemme,« siger hun og fortsætter:

»Jeg følte mig ikke alene, men jeg ville hellere tie stille end at gå og slikke røv.«

Ud over Kristine blev afsnit tre sidste medvirken for Casper, der tabte i dødskamp til Zanne og Dorthe i den klassiske pæl-udfordring. Her skulle de klamre sig fast til en stor træpæl så længe som muligt.

Casper, der havde slået skulderen i et tidligere afsnit, røg hurtigt ud, og herefter stod kampen mellem 42-årige Zanne og 31-årige Dorthe. Og efter 11 minutters udmattelseskamp kunne Zanne række armene i vejret som sejrsherre.

Casper tabte i dødskampen og blev sendt hjem.
Casper tabte i dødskampen og blev sendt hjem.
Vis mere

I dysten var tre af deltagerne på hvert hold spændt fast til en form for mølle. Herefter blev den kørt rundt af holdkammeraterne, og de tre holdkammerater blev på skift dyppet i vand, som de skulle opfange med munden og fylde spanden op. Her tabte Hold Øst.

Se med hver tirsdag, hvor TV3 viser 'Robinson Ekspeditionen'.