SPOILER-ADVARSEL: Denne artikel afslører noget af handlingen i det andet afsnit af 'Robinson Ekspeditionen'  2018.

Tirsdag aften kommer den 35-årige Sasha Louise Sprange med noget af en afsløring. En historisk afsløring. Det er nemlig her, at hun fortæller sine holdkammerater i realityprogrammet 'Robinson Ekspeditionen', at alt ikke er, som det ser ud til.

»Jeg har noget rigtigt vigtigt at fortælle jer. Jeg har ikke været helt ærlig over for jer endnu. Det håber jeg, at jeg kan være nu. Jeg håber ikke, I dømmer mig på det her,« siger hun og fortsætter:

»Jeg mener, at alle har ret til at være den, man vil være. Jeg har taget en kæmpe beslutning for nogle år siden, og jeg bliver nødt til at lette mit hjerte. Jeg blev født som dreng,« slår hun fast over for sine holdkammerater.

35-årige Sasha Louise Sprange fortæller i tirsdagens afsnit af 'Robinson Ekspeditionen', at hun blev født som dreng. Vis mere

Hun er dermed den første transkønnede kvinde, som er stået frem i programmets levetid.

Årsagen til, at hun står frem over for sine holdkammerater, er blandt andet et voldsomt skænderi med holdkammeraten Martin, der efterlod hende grådkvalt.

»Dagen i dag har været så hård for mig. De ting, der er blevet sagt, har gjort så ondt og er gået direkte ind i mit hjerte,« siger Sasha Sprange til kameraet.

Se, hvordan holdkammeraterne fra 'skurkeholdet' tager mod afsløringen i aftenens afsnit, der bliver sendt klokken 20 på TV3.