»Kender du ikke det? Når man kan mærke, at det med 'pingpong'-en bare fungerer?«

Spørgsmålet kommer fra den kendte 'Paradise'-vært Rikke Gøransson.

Hun kunne hurtigt mærke, at der var en særlig kemi mellem hende og hendes kæreste, Tommy-Lee Winkworth, da de mødtes ved en middag hos en fælles ven, fortæller hun.

De skrev efter middagen sammen over Instagram, og her aftalte de at mødes på en noget utraditionel første date.

Rikke Gøransson og Tommy-Lee Winkworth til andet program af 16. sæson af 'Vild med dans'. (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix)
Rikke Gøransson og Tommy-Lee Winkworth til andet program af 16. sæson af 'Vild med dans'. (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix) Foto: Martin Sylvest
Vis mere

»Vores første date var meget utraditionel. Vi mødtes klokken seks om morgenen i Vesterbronx Gym (et træningscenter, red.),« forklarer Gøransson med et stort smil.

»Og så var jeg nok lidt flabet, for han havde nok ikke lige regnet med, at jeg ville starte med at tage musik i ørerne og så bruge en time for mig selv i romaskinen.«

Hun forklarer, at han endte med at vinke til hende, da han efter en time skulle på arbejde, og så var det enden på den date.

Der kom dog heldigvis en mere, og den var mere konventionel, fortæller den 33-årige Gøransson.

»Der var vi på Malbeck (vinbar i København, red.), og der fik vi snakket en hel masse,« fortæller hun.

Parret flyttede sammen i sommer, og de passer godt sammen. De har skullet lære at give plads til hinanden, men det har også vist sig, at de er enige om en del ting.

»Man skal jo finde ud af, om den anden er en farverig type eller en Ikea-type. Vi fandt ud af, at vi begge er meget til farve og kulør, og det er nok meget sigende, at vi har en stor sennepsgul veloursofa,« siger Gøransson.

Hun fortæller, at det er vigtigt for dem begge, at de bor et sted, der er kreativt. De har blandt andet også en mosvæg, som de er så glade for, at deres venner er ved at være trætte af at høre om den.

Tommy-Lee Winkworth har foruden at være fotomodel en bachelor inden for 'Fine Arts' på Cambridge i England. Han er selv englænder, men boede allerede i Danmark, da parret mødte hinanden.

»Han siger, at Danmark er mere stille og rolig end London, hvor han er fra,« lyder det fra tv-værten.

Nu bor de i dag i en treværelses på Østerbro, og det er et af de første steder, Rikke Gøransson har boet, hvor hendes lejekontrakt ikke er begrænset.

»Det er dejligt. Nu føler jeg bedre, jeg kan slå rødder. Men vi drømmer også om en dag at flytte ud i en eller anden lagerbygning i Nordvest, hvor vi kan have et kreativt rum, hvor man kan udfolde sig.«

Hun løfter låget for, at hun og kæresten har taget nogle af de store snakke – om børn, bryllup og det at leve som partner til en kendt person. Det hele er dog kommet meget naturligt for dem.

Hun understreger, det også er for at finde ud af, om man kan blive sammen, at de har afklaret, at de begge gerne vil have børn i fremtiden. På den måde bliver ingen snydt.

Desuden tog de meget tidligt snakken om, hvordan Tommy-Lee Winkworth havde det med, at hun var et kendt ansigt. Det er dog ikke noget, der har fyldt.

»Vi tog en snak, men den var meget kort. Det var nok mere sådan en servicemeddelelse. Det tager han meget stille roligt, og så er han også meget autentisk, og han er vant til at være foran et kamera, og det er klart en fordel.«