Den danske musiker og producer Remee havde et enormt tæt forhold til sin adoptivmor eller mor, som han omtaler hende.

Remee blev adopteret, da han var kun et år gammel, efter han var blevet efterladt af sin biologiske mor foran en politistation.

I tirsdagens afsnit af programmet 'Remee og Mathilde' kommer man helt tæt på ham og forholdet til adoptivforældrene, Jette og Mogens. Og han kommer ind på den svære tid, hvor de blev skilt.

»Mine forældres skilsmisse var hård for mig. Det gjorde mig virkelig ked af det i lang tid,« siger han i programmet.

(ARKIV) Her ses Remee med sin kæreste, Mathilde Gøhler, i 2017.
(ARKIV) Her ses Remee med sin kæreste, Mathilde Gøhler, i 2017. Foto: Nils Meilvang
Vis mere

Også storesøsteren Heidi fortæller, at det langtfra var en lykkelig skilsmisse. Hun kalder det for en meget traumatisk skilsmisse.

»Det var svært for min mor efterfølgende. Det var nok det, jeg havde det allersværest med. Min far fik en ny familie, men min mor var alene. Mit forhold til min mor var enormt tæt. Det var os to,« siger Remee om moderen, der gik bort i 2001 på grund af kræft.

Tidligere har Remee også sat ord på familiens betydning over for B.T.

»Mine søskende er henholdsvis 11 og 13 år ældre end mig, og vores mor var fantastisk elskelig. Hun var så stort et overskudsmenneske, og hun også havde plads til mig. Hun passede på alle andre end sig selv - blandt andet fungerede hun også som aflastning for to autistiske børn,« har han sagt.

Lige så tæt forholdet var til Jette, lige så koldt virker det til, at forholdet var til faderen Mogens.

»Min adoptivfar var relativt distanceret. Jeg vil ikke sige, at vores forhold var ikke-eksisterende, men det var tæt på,« siger han.

44-årige Remee mener ikke, at adoptivfaderen Mogens var specielt glad for børn, og han mente, at den succesrige producer skulle have brugt sin tid på jurastudiet. Mogens Sigvardt gik bort i 2009 i en alder af 67 år.

Remees familieforhold har altid været komplicerede. Hans biologiske mor blev dræbt, da han var 12 år gammel. Den tidligere 'X Factor'-dommer mødte sin biologiske far, da han var 19 år gammel, og de nåede at få et tæt forhold. Den biologiske far gik bort i 2000 af et hjertetilfælde.

»Han var en fantastisk mand, som elskede musik. Så musikaliteten har jeg helt klart fra ham,« har Remee tidligere fortalt.

Du kan se 'Remee og Mathilde' tirsdag aften klokken 20 på Kanal 5 eller streame det på Dplay.