En velkendt reality-stjerne har fundet sig en sød kæreste.

Det er efterhånden et stykke tid siden, vi har hørt noget til reality-baben Anna Due, som har medvirket i 'Paradise Hotel', 'Et ton cash' og senest 'Dagens mand', som hun deltog i sidste forår.

Her forsøgte Anna Due at finde sig en sød fyr, men desværre viste drømmeprinsen sig ikke i programmet.

Anna kunne dog i slutningen af maj fortælle, at hun skulle på weekendophold med en sød fyr, men hvad der siden skete, afslørede hun aldrig.

Nu viser det sig dog, at reality-baben har fået sig en kæreste.

På hendes Facebook-profil har hun nemlig oplyst, at hun er i et forhold, og over for Realityportalen.dk fortæller hun:

»Ja, det er rigtigt, at jeg har fået en kæreste, men mere siger jeg ikke,« fortæller hun hemmelighedsfuldt og tilføjer, at hun muligvis snart skriver et blogindlæg omkring sin nye kæreste.

'Han har jo hidtil kun været Mr. Hemmelig, så der kommer snart et indlæg om min kæreste. Ej, et par stykker af jer har luret, hvem han er, dog har jeg ikke be- eller afkræftet det. Men jeg glæder mig til at fortælle jer mere, for jeg har virkelig fundet den rigtige,' forklarer hun desuden på sin blog, hvor hun også erkender, at hun har taget lidt på, efter hun er kommet i et forhold:

'Jeg har fået kærestemave. Jeg har siden september taget et par kilo på, ikke at det er grimt, for jeg er stadig tynd. Men jeg vil gerne tabe mig lidt,' forklarer hun.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.