Forventningsfulde fans af reality-programmet 'Landmænd søger kærlighed' må væbne sig med lidt mere tålmodighed, inden TV 2 blænder op for den nye sæson.

For ganske få uger siden meldte TV 2 ud, at det populære dating-program med Lene Beier i værtsrollen vendte tilbage på skærmen den 4. september.

Men sådan går det ikke, fremgår det af en kommentar fra tv-stationen på Facebook.

'TV 2 har fået mulighed for at vise endnu et afsnit af den stærke serie ’De sjældne danskere’ i forlængelse af de oprindelige tre afsnit. Derfor flyttes premieren på 'Landmand søger kærlighed' til ugen efter - altså tirsdag den 11. september kl. 20.00,' skriver en TV2-medarbejder til en bruger, der undrer sig over den ændrede dato.

Til gengæld lover TV 2, at der i år er hele 13 afsnit af serien, der følger seks landmænds jagt på kærligheden.

Programmet er optaget i løbet af sommeren, hvor de seks landmænd har læst breve, datet kvinder og forhåbentlig også fundet deres helt rette udkårne.

I juli fortalte Lene Beier i en video, at optagelserne var færdige, og at programmet nu kun manglede at blive klippet, hvilket dog også er en ganske tidskrævende proces.

'Det er simpelthen de sejeste mænd og kvinder, der er med i programmet igen i år,' fortalte Lene Beier i en video på Facebook dengang.