Lyt til artiklen

'Stormester' er elsket af mange.

I tæt på et år har fans af seerfavoritten 'Stormester' måttet vente på den kommende sjette sæson. Den kommer snart, samtidig med 'Stormester Vindernes Vinder' også bliver en realitet.

Og nu kommer der endnu en ny sæson. Denne gang med taberne.

Det skriver tv-programmet på sin Instagram-profil:

'Flere nyheder! Vi laver ud over Vinder-sæsonen også en sæson med fem af de deltagere, der fik færrest point, da de var med. Hvem tror I gemmer sig bag de fem logoer? Det bliver også til fire programmer.'

Og med de fem logoer refereres der til fem billeder i opslaget, hvor fem personer er gemt bag det velkendte 'Stormester'-segl.

Det vides ikke, hvornår 'tabersæsonen' bliver sendt, men deltagerne formodes at tælle blandt andre Heino Hansen og Julie Ølgaard.

Sjette sæson af 'Stormester' vises samme måned, som optagelserne til den særlige 'Vindernes vinder'-sæson begynder, og man må formode, at 'Tabernes taber' også bliver optaget i samme ombæring.

I 'Vindernes vinder' skal de tidligere vindere af programmet – der tæller den første vinder, komikeren Christian Fuhlendorff, dernæst tv-vært Sofie Linde, komiker Victor Lander, musiker Annika Aakjær og sidste sæsons vinder, komikeren Jonas Mogensen – dyste mod hinanden om at vinde programmet for anden gang.