Det var Frederikke Olsen-Kludt, der løb med den sidste rose fra Philip Berg i sidste afsnit af dette års 'Bachelor'.

Efter hjemkomsten fra Caribien fortsatte parret med at se hinanden, men i opfølgningsprogrammet 'Efter den sidste rose' på TV 2 kunne de afsløre, at de havde besluttet at tage en pause fra hinanden.

Nu har piben så imidlertid fået en helt anden lyd.

Til B.T. fortæller Frederikke og Philip nemlig, at de er begyndt at se hinanden igen.

»Jamen, nu ser vi hinanden igen,« fortæller den uddannede sygeplejerske med et grin.

Hun indrømmer, at det er lidt indviklet, men indvilger i at fortælle, hvordan de to tv-personligheders forhold har udviklet sig, efter kameraerne er slukket.

»Vi har egentlig bare været meget realistiske. Det var svært for os at se hinanden under de her meget begrænsende vilkår, hvor vi ikke må måtte være i offentligheden sammen. Så vi kom til et punkt, hvor det ikke helt passede, at vi skulle ses mere,« lyder det.

Også Philip Berg forklarer, at de noget anderledes omstændigheder for at se hinanden var en stor hæmsko for parret.

»Det har været atypisk at skulle date under radaren. For os har det på nogle punkter gjort det lidt sværere, fordi vi hurtigt blev et sofapar, og det fungerer vi begge super skidt i, men det var ligesom omstændighederne, vi havde at gøre med,« forklarer bacheloren.

I og med, at de begge har en aktiv hverdag, blev det svært for dem at give hinanden et indblik i, hvad de hver især fordriver tiden med.

»Det var mere verbalt, vi kunne inkludere hinanden, og ikke fysisk. Det har da også skabt nogle frustrationer,« fortæller Philip Berg og tilføjer:

»Vi havde brug for lige at se det hele udefra, finde fodfæste og mærke os selv i det.«

Dermed gik der et par uger, hvor de tog en pause fra hinanden.

»Vi havde brug for et pusterum på et par uger, og det var så, da vi sad med Petra (Nagel red.), og vi ville bare gerne være ærlige i programmet,« forklarer Frederikke Olsen-Kludt.

Nu ses parret igen. Foto: TV 2
Nu ses parret igen. Foto: TV 2
Vis mere

Og det var da heller ikke helt den historie, folkene bag programmet havde håbet på, de skulle fortælle i det sidste program.

»TV 2 var da også lidt ærgerlige over, at det var det, vi kom med,« siger hun med et grin og fortsætter:

»Men efter denne her reunion begyndte vi så at se hinanden igen. Det kom egentlig meget naturligt.«

De to tager det nu meget stille og roligt med deres relation.

»Den her pause har gjort, at vi på en måde har taget tempoet ud af det hele og er landet et meget fornuftigt sted, hvor vi tager en dag ad gangen og fornemmer, om det føles rigtigt, og bliver ved med at lære hinanden at kende,« fortæller Philip Berg.

»Vi dater, men vi har ikke nogen anden titel på. Vi glæder os jo bare til, at vi kan være 'normale' sammen. Sådan noget simpelt som at gå ud ad samme dør på samme tidspunkt og handle sammen, det glæder vi os til,« lyder det fra Frederikke Olsen-Kludt.