Den 29-årige model og influencer Philine Roepstorff fortryder en særlig situation fra sensommeren 2021.

Dengang mødte B.T. Philine Roepstorff til modeugen efter et modeshow i en tid, hvor rygterne om forhold med landsholdsspilleren Jacob Bruun Larsen havde fået luft under vingerne.

»I får aldrig indblik i mit kærlighedsliv,« sagde Philine Roepstorff dengang til B.T.

Men man skal ikke have set meget af realityserien 'Bendtner og Philine' før, man finder ud af, at man godt kan få et indblik hendes kærlighedsliv.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

I forlængelse af det blev hun spurgt mere ind til sit kærlighedsliv, hvor hun antydede, at hun datede flere.

»Vil du høre noget om mit kærlighedsliv? Jeg elsker kærlighed, og jeg dater rigtig mange. I kan bare skrive, jeg er en lille luder,« sagde Philine efter modeshowet tirsdag aften, før hun forsvandt.

Den episode sætter Philine Roepstorff nu ord på i det nyeste afsnit af 'Bendtner og Philine'.

»Det var ikke mit bedste moment. De havde presset mig lidt op i en krog,« indleder Philine Roepstorff, da hun fortæller om episoden i det nyeste afsnit af 'Bendtner og Philine'.

(Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
(Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix) Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Hun fortæller blandt andet, at en journalist havde fortalt hende, at hvis hun ikke afkræftede rygtet om forholdet med Jacob Bruun Larsen, så ville journalisten skrive, de var kærester.

Siden er forholdet med den 23-årige Jacob Bruun Larsen blevet bekræftet.

Hun er dog ærgerlig over den måde, hun formulerede sig og opførte sig på efter modeshowet.

»Set i bakspejlet fortryder jeg, hvordan jeg reagerede. Det skal siges, at jeg har et temperament, og der viste jeg, at jeg ikke var blevet ældre end, da jeg var håndboldbanen, da jeg var 12 år gammel,« siger Philine Roepstorff i realityserien og fortsætter:

(Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
(Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix) Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

»Den tager jeg på mine skuldre og siger undskyld til min mor og far.«

Ekskæresten Nicklas Bendtner har tidligere fortalt, at han ikke havde nogen kvaler med, at Philine Roepstorff var begyndt at danne par med Jacob Bruun Larsen.

»Det er jeg rigtig glad for på hendes vegne. Og hans. Det er en, jeg faktisk kender. Jeg kender ham fra fodboldens verden. Han har samme agent, som jeg havde, da jeg var spiller,« lød det fra Nicklas Bendtner.

Andre læser også