Det er meget forskelligt, hvordan corona har påvirket 'Paradise Hotel'-deltagernes ferieplaner.

Da Danmark lukkede ned 11. marts, begyndte mange at overveje, hvilke konsekvenser det ville få for sommeren. Nogen har måttet finde på alternative rejseformer, mens andre ikke er påvirket af corona-restriktioner. Realityportalen har samlet et udpluk af de danske 'Paradise Hotel'-stjerner, der fortæller, hvordan og om corona har påvirket deres sommerferie.

Philip og Simone

Philip May har medvirket i 'Paradise Hotel' to sæsoner og er vinder af 'Divaer i junglen'. Til daglig bor han sammen med kæresten Simone Nielsen, der også har medvirket i 'Paradise Hotel', og som han nu venter barn med.

Philip og Simone.
Philip og Simone. Foto: Janus Nielsen
Vis mere

»Vi (Simone, jeg og hendes familie) skulle have været til Tunesien i maj, men det kom vi desværre ikke. Jeg har også en kammerat nede i Spanien, som jeg skulle have besøgt, men det bliver også udskudt lidt.« fortæller Philip til Realityportalen.

»Nu står den på sommer i Danmark. Simone og jeg har snakket lidt om en impulsiv tur rundt i Jylland, men nu må vi se. Der er heldigvis så meget at lave i Danmark, og jeg vil virkelig gerne snart i BonBon-Land, så det skal også krydses af,« fortsætter Philip.

Anna og Oliver

Anna Seneca og Oliver Erngart arbejder begge hårdt i deres fælles virksomhed som personlig træner og online coach, så det er begrænset, hvor meget ferie der bliver plads til.

Anna og Oliver.
Anna og Oliver.
Vis mere

»Vi nåede ikke at booke noget. Jeg ville egentlig gerne til Italien – men det tør jeg ikke lige nu,« fortæller Anna.

»Men vi er begyndt at snakke om at tage et smut til Spanien i uge 29 eller 30. Så Spanien/Marbella kigger vi lidt efter. Vi trænger til lidt luksus. Og så skal Julie og jeg til Budapest senere. Julie gav mig en tur i fødselsdagsgave – så det bliver ren tøsetur,« fortsætter Anna.

Julie Bischoff

Julie Bischoff fra 'Paradise Hotel' er selvstændig, og hun kan derfor selv bestemme, hvor meget ferie det skal blive til.

Julie Bischoff , til forpremiere på Paradise Hotel 2020.
Julie Bischoff , til forpremiere på Paradise Hotel 2020. Foto: Anthon Unger
Vis mere

»Jeg skulle oprindeligt have været i Spanien med min familie og min bedste kammerat, men vi er endt i sommerhus i det jyske i stedet,« fortæller Julie.

»Så rejser jeg til Spanien med en veninde til august i stedet for, og hvem ved, om jeg tager en uge mere et andet sted? Det er jo heldigvis fordelen ved at være selvstændig,« fortsætter Julie.

Trine Skjollander

Trine Skjollander deltog i 'Paradise Hotel' 2018, hvor hun fandt sammen med Mathias Hjort.

Trine Skjollander.
Trine Skjollander. Foto: Janus Nielsen
Vis mere

I dag er de to ikke længere et par, og Trine har åbnet en salon i Aalborg, som sommeren skal gå med.

»Jeg skal arbejde. Jeg skal arbejde endnu mere nu. Med en ny salon kræver det bare meget arbejde,« fortæller Trine, som derfor ikke er påvirket af corona feriemæssigt.

Türker Alici

Türker Alici har medvirket i 'Paradise Hotel' tre gange senest i 2020. Han har også medvirket i 'Robinson Ekspeditionen', men lige nu koncentrerer han sig om sin stadig nyopstartede forretning Bronuts.

Türker til premieren på ‘Paradise Hotel’ sæson 16.
Türker til premieren på ‘Paradise Hotel’ sæson 16. Foto: Anthon Unger
Vis mere

»Jeg planlægger aldrig ferie, det kommer altid spontant. Eftersom Bronuts er ved at åbne butikker, så ser det ikke ud til, at jeg kan rejse foreløbig,« fortæller Türker.

»Dog tager min bror og jeg måske nogle dage til Spanien på et tidspunkt inden længe, men det er ikke sikkert. Ellers er det bare fuld gang i Bronuts,« fortsætterTürker.

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.dk