Der går ikke længe, før en velkendt paradiso er tilbage på skærmen.

Sidst vi så Jonas Ptak på skærmen, var det som én af de fem roomies i Viafree-programmet 'Paradise Kollektivet', og nu tyder rigtig meget på, at han snart er tilbage på skærmen.

Jonas får nemlig sit eget program.

»Hvis jeg skal tease lidt, uden at sige for meget, fordi det minder lidt om noget, man har set før, så er jeg ved at lave mit eget program, og det handler om en masse sjove ting,« fortæller Jonas til Realityportalen.

Når 'Paradise'-hunket siger, at det minder om noget, man har set før, så er det, fordi han mener et ganske særligt TV2-program med en velkendt vært.

»Det minder lidt om 'Danmark ifølge Bubber', men det er bare ikke lige så blødt som 'Danmark ifølge Bubber', men lidt hårdere. Bubbers udgave er meget blød, hvor mit program ikke går så meget i dybden med emnerne og er lidt mere brutalt og virkeligt,« forklarer Jonas.

Noget peger i retning af, at man ikke skal vente så længe på et glædeligt gensyn med Jonas.

»Jeg regner stærkt med, at det kommer til at ske inden sommeren, at man kan se det. Om det bliver på en tv-kanal eller på en streamingtjeneste, finder jeg ud af meget snart. Jeg er i dialog med en masse,« siger han.

Alle Jonas-fans må altså væbne sig med tålmodighed lidt endnu, for han er snart tilbage på skærmen.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.