Er du fan af datingprogrammer? Så skal du se 'Love Is Blind', der var det mest streamede program på Netflix dagen efter, det havde premiere.

Netflix er for alvor hoppet med på realitybølgen. I kølvandet på store seersuccesser som 'Gift ved første blik' og 'The Bachelor' har streaming-giganten nu lanceret sit eget kærligheds-realityprogram, der også har til mål at matche fremmede mænd og kvinder.

I 'Love Is Blind' skal deltagerne blinddate hinanden på tilstødende hotelværelser. Mændene opholder sig på den ene side, mens kvinderne sidder på den anden. De kan ikke se hinanden, men grundet papirtynde vægge kan de høre hinanden og altså blinddate.

Deltagerne kommer videre ved at fri til den, de synes bedst om, som så skal sige 'ja'. Til sidst står seks par tilbage, der nu får lov til at se hinanden og undersøge, om kemien er lige så god uden for hotelværelserne – de tjekker nemlig ind på et resort i Mexico, hvor de i sidste ende skal beslutte sig for, om de vil giftes eller ej – uden at vide, hvad deres partner beslutter.

'Love Is Blind' minder lidt om en blanding mellem 'Gift ved første blik', 'The Bachelor' og 'The Circle', hvor deltagerne heller ikke kan se hinanden, og er et must, hvis man er fan af datingprogrammer.

Se traileren herunder:

‘Love Is Blind’ kan streames på Netflix.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk