De nye landmænd er klar til at date piger i en ny sæson af 'Landmand søger kærlighed', men for første gang er to kvindelige landmænd også klar til date.

I år er det ikke kun kvinder, der har en chance for at finde kærligheden i datingprogrammet ‘Landmand søger kærlighed’, for i år har programmet for første gang også to kvindelige landmænd med, så nu får mænd også mulighed for at sende breve ind.

»Vi har prøvet de sidste mange år at finde kvinder, der havde lyst til at deltage. Det er bare først nu, det er lykkedes os at finde nogen,« fortæller TV 2’s programredaktør Mads Volck, der er glad for, at programmet endelig får kvinder med.

De to nye kvindelige landmænd hedder Laura og Stine, og det er første gang i programmets historie, at der er kvinder med på den side af bordet.

Mød de seks detagere her:

Brian, 28 år – Vestjylland

Brian er venner med Troels fra sæson 5 af ‘Landmand søger kærlighed’. Det var ham, der opfordrede Brian til at tilmelde sig programmet.
Brian er venner med Troels fra sæson 5 af ‘Landmand søger kærlighed’. Det var ham, der opfordrede Brian til at tilmelde sig programmet. Foto: Ian Devald / TV 2
Vis mere

Brian bor alene på en af sine forældres gårde, hvor han er driftsleder. På gården dyrkes korn, græs og majs, og der er også kvægavl på gården. Brian har ikke den store erfaring med kærligheden, og han er heller ikke så god til selv at opsøge den.

En af hans bedste venner er Troels, der var med i femte sæson af ‘Landmand søger kærlighed’. Det er Troels, der har opfordret Brian til at melde sig til programmet.

Claus, 46 år – Midtjylland

Claus elsker at tilbringe tid med sine børn, og han tager dem ofte til cross- og ridestævner.
Claus elsker at tilbringe tid med sine børn, og han tager dem ofte til cross- og ridestævner. Foto: Ian Devald / TV 2
Vis mere

Claus bor på en stor gård, som han selv opbygget med svine- og planteavl. Claus har to børn, en datter på 18 år og en søn på 15 år, som bor hos Claus. Og det passer ham fint, for Claus vil hellere bruge tiden på sine børn end på at arbejde.

Claus elsker at bo på landet og er opvokset blot 20 kilometer fra, hvor han bor nu. Han har en stor vennekreds, som han tager til koncerter, festivaler og på ferier med.

Laura, 20 år – Vestsjælland

Laura kunne aldrig bo i lejlighed. Hun er født og opvokset på landet og har brug for plads og luft, fortæller hun.
Laura kunne aldrig bo i lejlighed. Hun er født og opvokset på landet og har brug for plads og luft, fortæller hun. Foto: Ian Devald / TV 2
Vis mere

Laura bor på en gammel klassisk firlænget gård. som hendes familie forpagter. Laura er for tiden i praktik som en del af EUX Landmand, hvor hun studerer og har speciale i svin.

Hun er med til at drive familiens mange hektar land og arbejder rigtigt meget, så hun har ikke haft tiden til at finde den rigtige kæreste. Laura er født på landet. Hun elsker benzin og store maskiner – og makeup, lange negle og stiletter.

Mads, 30 år – Midtjylland

Mads’ fremtidige kæreste må gerne være interesseret i heste. Han har nemlig staldene til dem.
Mads’ fremtidige kæreste må gerne være interesseret i heste. Han har nemlig staldene til dem. Foto: Ian Devald / TV 2
Vis mere

Mads er uddannet smed og autoriseret økolog. Han bor på en moderne gård på sine forældres jord, ligesom en stor af hans familie også gør. En kommende kæreste skal derfor synes om ‘familiebofællesskabet’, for familien fylder meget i Mads’ hverdag.

Mads går meget op i økologi, så mens han laver sin fars landbrugsmaskiner, eksperimenterer han også på sin egen jord, så den kan finde sit eget oprindelige øko-kredsløb.

Stine, 26 år – Nordjylland

Stine er landmand, men beskriver også sig selv som en rigtig hestepige.
Stine er landmand, men beskriver også sig selv som en rigtig hestepige. Foto: Ian Devald / TV 2
Vis mere

Stine bor på et nedlagt landbrug sammen med to venner, otte heste, høns og en hund. Her har hun en lejlighed i den gamle maskinhal. Hun arbejder på et kvægbrug, hvor hun er fodermester og deler ansvaret med driftslederen. Hun elsker dyr og at bo på landet.

Hendes far bor ikke så langt fra hende, også på en gård, hvor Stine har en kæleko og nogle ponyer stående. Stine er meget social og har en stor vennekreds.

Svend, 41 år – Vestjylland

Svend savner nogen at dele sit liv med, efter at han har fået mere fritid.
Svend savner nogen at dele sit liv med, efter at han har fået mere fritid. Foto: Ian Devald / TV 2
Vis mere

Svend bor på den gård, hvor han er født og opvokset. Her har han 150 malkekøer og dyrker desuden majs, græs og korn. Hans forældre bor tæt på, så hans far på 76 år nyder at komme og hjælpe til.

Svend vil gerne have kone og børn, men tiden er ved at løbe fra ham, synes han.

Han er landmand af den gamle skole og har knoklet, men har nu – efter malkerobotternes indtog – fået tid til en familie.

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.dk