Lyt til artiklen

Det bliver Hadi Ka-koush, der kommer til at overtage for Anders Breinholt.

Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

»Jeg er ydmyg og beæret, lidt smånervøs, men mest af alt glæder jeg mig bare helt vildt. 'Natholdet' er et helt særligt program, og det er på en gang en kæmpe arv, jeg skal føre videre, samtidig med at vi nu skal have gjort det til mit program, så der er både blevet slebet med det grove sandpapir, men også aet blidt på formatet,« fortæller Hadi Ka-koush.

Hadi Ka-koush er nok mest kendt som den ene del af den komiske duo Adam og Noah.

Han er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole og har blandt andet medvirket i store danske fiktionsserier som 'Herrens veje', 'Bedrag' og julekalender-universet om Tinka på TV 2.

Derudover har Hadi Ka-koush en musikkarriere i Mellemøsten bag sig.

»Det bliver vildt at prøve mig selv af i en helt ny rolle og at finde mine egne ben at stå på i lige præcis den her konstellation. Jeg skal være Hadi – ikke Anders Breinholt eller Noah, der kan gemme sig bag »hva' sker der dansker«. Men jeg skal være med til at opfinde min egen rolle som vært på 'Natholdet', og det glæder jeg mig helt ubeskriveligt til. Jeg håber, at seerne kommer til at mærke respekten for det eksisterende format, men samtidig kan mærke og lære hvem jeg er, og alt hvad jeg indeholder af hang til vilde klip, kækhed og hysterisk gode grin,« lyder det.

Natholdet vender retur til TV 2 den 4. september.