Husker du den lette komedieserie ‘Rap fyr i LA’, der gjorde Will Smith til en stjerne tilbage i 90’erne? Nu er fans oppe at køre over en trailer, der nyfortolker serien.

‘Hvad ville der ske, hvis Will Smith lavede ‘Rap fyr i LA’ i dag? Bel-Air, en historie om en knægt fra Philly, hvis liv blev vendt på hovedet… I 2019’.

Sådan skriver produktionsselskabet Sun Square Media på Youtube, som har delt videoen på deres kanal.

Traileren viser historien om den problematiske Will Smith, der bliver sendt fra den hårde, kriminelle by Philadelphia i USA til sin onkel og tante i Bel-Air i Hollywood, fordi politiet fanger ham med en pistol i tasken.

Her er den lette stemning fra originalserien skiftet ud med en alvorlig og socialrealistisk udgave, hvor den ellers ikoniske komedie-figur Carlton, gør livet hårdt, for den malplacerede Will Smith.

Det er den amerikanske instruktør Morgan Cooper der står bag traileren der viser, hvordan serien ville se ud, hvis den var lavet i dag og havde en mere alvorlig tone.

På Twitter skriver han, hvor stor fan han var af serien, da han var barn og altid har haft den i tankerne.

‘Som de fleste 90’er børn så jeg ‘Rap fyr i LA’ mens jeg voksede op. Selv da jeg var barn tænkte jeg, at der måtte være mere til historien… Så jeg besluttede at lave traileren,’ skriver han i opslaget på Twitter.

På Youtube har de mange fans taget imod traileren med udstrakte arme og udtrykt, hvor vilde de er med ideen om en genindspilning af serien.

‘Kan vi fremlægge det her til Netflix eller en anden streamingtjeneste. Det bliver nødt til at ske det,’ skriver en.

‘Dette er utroligt - smukt filmet, godt spillet, følelsesmæssigt selv som en trailer/promo. Dette er de voksnes genindspilning, som fans ville elske at se. godt klaret!’ skriver en anden.

Mange af dem der gerne vil se serien blive til virkelighed har foreslået, at Netflix gør Rap fyr i LA til en realitet. Om det sker kan man kun håbe på.